xcounter
#

Нові командувачі військовими округами РФ: у Кремлі оновили перелік підсудних міжнародному трибуналу

Нові командувачі військовими округами РФ: у Кремлі оновили перелік підсудних міжнародному трибуналу
2915

З початку 2023 року Кремль оновив командувачів одразу трьох з п'яти військових округів

Міноборони РФ спромоглось опублікувати поточний перелік командувачів військовими округами, який доволі довгий час не оновлювали й через це за пертурбаціями у військовому керівництві рашистів було доволі складно слідкувати.

Відповідно до нього п'ять військових округів РФ тепер очолюють:

Читайте також: Кораблі РФ не завантажили тактичне ядерне озброєння: розвідка Норвегії уточнила повідомлення
  • Західний військовий округ: Євгеній Нікіфоров [Никифоров]
  • Південний військовий округ: Сєргєй Кузовльов [Кузовлев]
  • Центральний військовий округ: Андрєй Мордвічев [Мордвичев]
  • Східний військовий округ: Мурадов Рустам
  • Північний флот (має статус військового округу): Алєксандр Мойсеєв [Моисеев]
командуючі військовими округами рф

Таке масштабне оновлення керівництва одразу трьох з п'яти військових округів, скоріш за все, є результатом доволі довгої боротьби "башт Кремля" та підкилимних ігор у самому Генштабі РФ.

У результаті яких переможцем, вочевидь стала перемога Шойгу та Герасимова, що дозволило звільнити Суровікіна з посади командувача так званої "СВО". А також закріпити її за Герасимовим, який обіймає посаду начальника генштабу РФ. Але за Суровікіним залишається посада командувача так званими "повітряно-космічними силами" РФ, але він вже випав із "інформаційної обойми".

Також зазначимо, що наявність відданих кадрів для міноборони РФ є, з огляду на все, дефіцитним питанням. Зокрема відомий Лапін, який у 2022 році командував Центральним військовим округом та серед рашистів став справжнім цапом-відбувайлом за поразки, нібито був призначений на доволі відповідальну посаду начальника головного штабу сухопутних військ РФ.

Лапін
Алєксандр Лапін наразі очолює штаб сухопутних військ РФ

А "почесне звання" головного відповідального за провали плавно перейшло до Мурадова, який вже пів року командує Східним військовим округом РФ.

У Кремлі дозволили "воєнкорам" відкрити "вентиль" критики у його бік та списати на його непрофесіоналізм величезні навіть для РФ втрати під Вугледаром без досягнення жодних успіхів. З огляду на це, цілком можливо передбачити, що і його невдовзі переведуть на іншу посаду.

Читайте також: Нідерланди придбають для ЗСУ сотні "шахідобійок", які будуть виготовляти у Чехії