xcounter
#

ЗСУ відбивають важкі атаки рашистів на Авдіївському напрямку: промовисті кадри втрат армії РФ

3658
Фото — Kriegsforscher (@OSINTua)
Фото — Kriegsforscher (@OSINTua)

Ворог дійсно не шкодує ані живої сили, ані власної техніки у своїх спробах захопити Авдіївку — Сили оборони України у надважких боях знищують противника

Російське окупаційне військо протягом 10-12 грудня здійснило одну з найпотужніших атак на Авдіївському напрямку — про це у своєму акаунті у соцмережі X (раніше Twitter) розповідає український аеророзвідник з ніком Kriegsforscher (@OSINTua).

Він відзначає, що битва була жорстока і дійсно важка, водночас наші захисники завдали противнику серйозних втрат у бронетехніці. "Лише за одну добу, 10.12.23, вони втратили 9 танків", — відзначає український аеророзвідник, публікуючи кадри з поля бою, на яких зафіксована пошкоджена і знищена бронетехніка противника.

Читайте також: ЗСУ отримали відновлені трофеї, котрі РФ кинула на Херсонщині ще в 2022 році (відео)

Показово, що одна з перших втрат у рашистів — це танк Т-62. Військовий припускає, що окупанти могли його використати як камікадзе, але зрештою машина була підбита.

Далі аеророзвідник демонструє низку покинутих, пошкоджених та знищених ворожих машин, у тому числі й захищених мангалом танків — низка уражених та знищених ворожих танків Т-72Б3М, Т-80БВ, а також уражені та знищені ворожі БМП-1, БМП-2 та МТ-ЛБ й бронеавтомобілі "ВПК-Урал".

мапа Авдіївка
Мапа Deep State

Ці досить промовисті кадри демонструють, в яких надважких умовах перебувають наші війскові, коли ворог не шкодує власної техніки і живої сили. Нагадаємо, що російське окупаційне військо активізувало наступальні дії на Авдіївському напрямку ще 10 жовтня, і з того часу ЗСУ знищили там тисячі окупантів і сотні одиниць ворожої техніки.

Читайте також: Розкрито вартість нового дрона для ЗСУ на 750 км і як швидко компанія вийде на 500 одиниць у місяць