xcounter
#

ЗСУ продовжуть стимулювати рашистів до "акту доброї волі" ударами по Антонівському мосту (відео)

12308
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел
M142 HIMARS ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окупанти самі виклали відео, яке допоможе ще точніше завдавати нові удари по цьому мосту

Кремлівські пропагандони заявили, що цієї ночі Збройні Сили України завдали новий удар по Антонівському мосту в Херсоні за допомогою систем M142 HIMARS, в об'єкт влучило порядка 10 ракет. І на підтвердження своїх слів вони виклали відео, яке показує нові пробоїни в полотні цього моста. На жаль, пробоїн ще не настільки багато, щоб зупинити рух легкових автомобілів.

Думаємо, що ЗСУ "подякують" рашистам за настільки детальне відео, що допоможе в наступний раз ще точніше бити по важливому для окупантів об'єкту.

Читайте також: ЗСУ почали встановлення зони заборони доступу поблизу Херсону: повторення Зміїного, але у більших масштабах

Тим більш, кремлівські пропагандони не вперше так "підказують" нашим захисникам – учора вони виклали відео, яке показувало, що після першого удару в полотні Антонівського мосту було "лише" дві пробоїни.

Результат першого удару по Антонівському мосту, який відзняли кремлівські пропагандони із ТАСС

І таким чином Збройні Сили України продовжують «стимулювати» ворога, щоб він нарешті вчинив «акт доброї волі» на Херсонському напрямку та забрався геть з Півдня України.

Читайте також: Сценарії контрнаступу ЗСУ: відрізати від Криму або розсікти на Півдні - погляд з Польщі