xcounter
#

Знищено перший мотоцикл з "мангалом", але він все ж таки працює (відео)

40576
Знищено перший мотоцикл з "мангалом", але він все ж таки працює (відео)

Попри те, що встановлення "мангала" на мотоцикл виглядало абсолютною нісенітницею, тепер варто чекати нової хвилі "мангаломанії" у РФ

Буквально декілька днів тому рашисти почали вихвалятися тим, що почали встановлювати на мотоцикли, які для ворога є штурмовим та логістичним засобом, мангалів від дронів. А тепер вже з'явилось відео зі знищенням такого мотоцикла від українських бійців із загону "90/81 Apachi", звісно - FPV-дроном.

З огляду на відео ворожий мотоцикліст банально заблукав, бо розгорнувся на перехресті у зоні огляду українського Mavic-а. І на таку ціль був відряджений FPV-дрон, який наздогнав мотоцикл та уразив його.

Читайте також: У США нарешті пояснили, як EA-18G Growler знищив Ми-24 хуситів протирадіолокаційною AGM-88

І хоча на цьому можливо було б вже поставити крапку, але справа в тому, що попри всю безглуздість мангала на мотоциклі, він спрацював. Бо на наступних кадрах видно, як від знищеного мотоцикла біжить мотоцикліст.

мотоцикл з мангалом працює

Хоча треба зазначити, що кількість осіб, яка була на цьому транспортному засобу невідома. Можливо, що це був мотоцикл із коляскою і тоді мова йде про трьох осіб, одному з яких пощастило вижити. Але у будь-якому випадку факт залишається фактом - мангал на мотоциклі спрацював.

мотоцикл армія РФ

Інша справа, що мова цілком можливо йшла про кумулятивний боєприпас на FPV-дроні, який не має відповідного протипіхотного ефекту. Але, як здається, на фоні цього епізоду "манагломанія" в армії РФ пошириться й на мотоцикли. Як мінімум саме такий лавиноподібний процес пройшов із танками, які тепер масово обшиваються конструкціями типу "сарай".

І варто нагадати, що тепер в армії РФ мотоцикли використовуються, як для штурмових дій, так і для логістичних операцій. Зокрема днями у мережі з'явились фото із перетворенням мотоцикла на засіб підвозу боєприпасів - мінометних мін. Дві з яких мають кріпитися на сам мотоцикл, а ще одна - перевозитись у рюкзаку мотоцикліста.

мотоцикл армія РФ
Читайте також: Mirage 2000-5: що можуть і що не можуть ці французькі винищувачі - тверезий погляд без перебільшення