xcounter
#

Вибухи, задимлення та пожежа: HIMARS знову "пригостив" один з мостів високоточними ракетами

4709
Нічний удар з РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне
Нічний удар з РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне

Чергові влучні удари по транспортних артеріях окупантів

У соцмережах активно розповсюджується інформація про звуки вибухів у районі Антонівського мосту – схоже, Збройні Сили України вирішили остаточно добити один з мостів, що є (а точніше – вже був) важливою ланкою для постачання боєприпасів тощо правобережному угрупованню російських окупаційних військ.

Так, наприклад, на відео вище – "бавовна", яку чують жителі неподалік Антонівського мосту. Зазначається, що орієнтовно було чути до 10 ударів, а деякі джерела повідомляють про серйозне задимлення та пожежу, тож, скоріш за все, ЗСУ вже остаточно перевели статус моста не тільки у "пішоходний", а у "взагалі непридатний до використання".

Читайте також: РФ вимушена замість складів з БК підставляти свої ешелони або ж отримає "логістичний колапс"
Антонівський міст
Руйнування Антонівського мосту, фото ілюстративне

Загалом ЗСУ завдають регулярних ударів по всіх трьох мостах, що поєднують правобережне та лівобережне угруповання російських окупаційних міст. Зокрема, наприклад, 10 серпня повідомлялося про "акуратне, але дієве влучання" по мосту в районі Каховської ГЕС.

Крім того, нещодавно ЗСУ знищили центральний пункт зв'язку рашистів у Новій Каховці – тоді ж було завдано ударів і по мосту у районі ГЕС, але основною ціллю виявився, зокрема, комплекс супутникового зв'язку Р-439-МД2.

Читайте також: Справжні цілі в окупованому Криму: дійсно важливі об'єкти, які "смачніші" за Кримський міст