xcounter
#

У Rheinmetall назвали зброю, яка найуспішніше показала себе на полі бою в Україні

26672
Німецькі БМП Marder, фото ілюстративне
Німецькі БМП Marder, фото ілюстративне

Німецький оборонний гігант Rheinemtall є одним з найбільших постачальників озброєння та військової техніки на полі бою в Україні

Бойові машини піхоти Marder є одним з найуспішніших зразків озброєння та військової техніки, які німецька компанія Rheinmetall постачала Силам оборони України, про це відзначив генеральний директор концерну Армін Паппергер в інтерв’ю виданню ТСН.

"Можу сказати, що найбільш успішні в цей момент - це бойові машини піхоти Marder", - відзначив він, зауваживши, що детальніше про відгуки щодо озброєння може розповісти очільник німецького оборонного відомства, водночас низка даних станом на сьогодні є конфіденційною інформацією.

Читайте також: Rheinmetall вперше показав танк із Skyranger 35 на Leopard 1, для України пропонують від 10

Раніше цього тижня у Rheinmetall повідомили про передачу Збройним Силам України чергової партії БМП Marder, поставка була завершена наприкінці третього кварталу цього року.

Також відзначалося, що загальна кількість бойових машин піхоти Marder 1A3, які були поставлені у рамках тих чи інших програм, у тому числі й за так званими "кільцевими обмінами" сягнула близько 200 одиниць.

Раніше у Rheinmetall розкрили дані про те, що темп відновлення бойових машин Marder становить 10 машин на місяць або 120 одиниць на рік.

Раніше Defense Express розповідав про те, що через розширення Бундесверу плани зняття з озброєння БМП Marder та БТР Fuchs зсуваються.

Читайте також: Німецько-італійський союз: Rheinmetall та Leonardo об'єднуються, чому це важливо для України