xcounter
#

У РФ вже вважають Перекоп у окупованому Криму передовими позиціями - куди насправді літав Шойгу

5066
Сєргей Шойгу - так званий міністр оборони РФ
Сєргей Шойгу - так званий міністр оборони РФ

Шойгу проінспектував укріплення віддалені на 100-200 км від фронту

Так званий міністр оборони РФ Сєргей Шойгу злітав на передові позиції рашистів. У офіційному повідомленні російського відомства йдеться, що він "здійснив обліт районів дислокації військ та перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні Спеціальної військової операції". Більше, того Шойгу "на передовій поспілкувався з російськими військовослужбовцями".

До цієї новини також було підкріплене відео де Шойгу літає на вертольоті та дивитися через ілюмінатор з виразом обличчя росіянина, якому не дістались млинців з лопати.

Читайте також: Про 300 танків, 700 БМП і 500 гаубиць, та 200 тисяч "свіжих" солдатів РФ: розбір тез інтерв’ю Залужного

Але цікавіше те, що OSINT-спільнота DeepState геолокувала "передові позиції" армії РФ. Як виявилось, вони знаходяться на перешийку з поки окупованим Кримом.

Зокрема на відео потрапляють доволі характерні окопи під Перекопом. При цьому це укріплення у вигляді "здивованого смайлика" було викопане ще у 2015 році.

В цій ситуації навіть важко обрати, що головніше. Те що у міноборони РФ називають позиції біля Перекопу "передовими" через те, що вони реально оцінюють свої перспективи у найближчому майбутньому. Чи просто видають поки віддалені на 100-200 км від фронту території за "передову".

Також цікаво, що з Шойгу на вертольоті політав заступник Міністра оборони Тимур Іванов, який відповідає за організацію управління майном, розквартування військ та житлове та медичне забезпечення, а також заступник командувача "ВКС" із матеріально-технічного забезпечення генерал-лейтенант Забіт Хеірбеков.

Читайте також: Heckler & Кoch остаточно задавив Haenel у боротьбі за заміну штурмових гвинтівок G36 до Бундесверу