xcounter
#

РСЗВ HIMARS розривають тил ворога і б’ють на максимальну дальність

7352
РСЗВ HIMARS розривають тил ворога і б’ють на максимальну дальність

ЗСУ продовжують знайомити окупантів з РСЗВ HIMARS

Ракетні системи залпового вогню HIMARS, які Збройні Сили України отримали у рамках оборонної допомоги від США, продовжують нищити позиції ворога.

Так, вчора, 27 червня, ми розповідали про те, як ці РСЗВ знищували склади боєприпасів, бази, штаби та пункти управління армії РФ.

Читайте також: HIMARS вже в дії: перше відео роботи високоточних ракетних систем по армії РФ

Водночас сьогодні стало відомо про те, що черговою "жертвою" HIMARS міг стати ще один "військовий склад рашистів" – місце базування особового складу ворога в Перевальську, що в Луганській області (близько 50 км безпосередньо від лінії зіткнення, тому цілком ймовірно, що розрахунки HIMARS працюють на максимальній відстані).

Кадіївка
Дим в окупованій Кадіївці

Крім того, в InformNapalm повідомляють про удари по позиціях рашистів в окупованій Кадіївці (понад 17 км від Перевальська) – ймовірно, це також робота американської РСЗВ.

Нагадаємо, 23 червня стало офіційно відомо, що американські ракетні системи залпового вогню HIMARS офіційно прибули в Україну – всього ЗСУ мали отримати чотири таких системи. Крім того, у США повідомили, що чергова партія цих РСЗВ має приїхати в Україну вже в наступному місяці.

Читайте також: Дві години під "Градами" нищити танки рашистів або ще раз про те, чому навіть мінімум HIMARS змінює ситуацію