xcounter
#

Росія провела в Криму навчання з береговими ракетними комплексами "Бастіон"

475
Росія провела в Криму навчання з береговими ракетними комплексами "Бастіон"

Росія перевіряє організацію взаємодії з’єднань та частин у складі міжвидових угруповань військ, дислокованих на окупованому Кримському півострові

Російські військовослужбовці берегових ракетних протикорабельних комплексів "Бастіон" Чорноморського флоту виконали задачі з виявлення та знищення авіаносної ударної корабельної групи умовного противника.

У рамках "раптових навчань" бойові розрахунки БРК "Бастіон" відпрацьовували задачі зі здійснення маршу в позиційний район, зміни району з розгортанням чергування в новому районі дислокації й завдавання ракетних ударів по кораблях противника.

Читайте також: Як США двічі за один день налякали Росію своїми ракетами
Комплекс
Російські ЗМІ називають навчання "раптовими"

За легендою навчань, територіальний центр управління флоту отримав розвіддані, згідно з якими палубна авіація ворога планувала знищити об’єкти економічного комплексу Кримського півострова.

Особовий склад розрахунків БРК "Бастіон" мав виявити авіаносну ударну корабельну групу та знищити її крилатими ракетами до злету палубної авіації.

Комплекс
Автор: Mil.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=71...

Подія проходила у рамках командно-штабних навчань з управління силами флоту, а також перевірки організації взаємодії з’єднань та частин в окупованому Криму.

Раніше ми публікували прогноз Служби зовнішньої розвідки України, в якому йдеться про те, чи зважиться Росія на відкриту агресію проти України у 2020 році.

У липні Defense Express розповідав про те, що російські військові проведуть 60-кілометровий трубопровід між Тайганським і Сімферопольським водосховищам. До робіт планували залучити понад 300 військовослужбовців і понад 140 одиниць різної техніки.

Читайте також: Сербія обрала китайське замість російського: FK-3 переміг С-300