xcounter
#

Рашисти знову засипали крилатими ракетами територію РФ поблизу населених пунктів

49365
Рештки Х-101, яка впала на території РФ
Рештки Х-101, яка впала на території РФ

Чергові Х-101 посипались на голови самим рашистам через ненадійність

Ефективно відбитий силами української ППО удар рашистів крилатими ракетами 29 грудня не міг обійтись без "інцидентів", які стають традиційними для РФ.

Знову деякі ворожі крилаті ракети впали ще на території Волгоградської області і були зафіксовані місцевими жителями, що прямо говорить, що впали вони поряд з населеними пунктами. І це вже другий відомий випадок після атаки 16 грудня, коли частина крилатих ракет рашистів впала ще на території РФ.

Читайте також: Італія готова дати Україні системи ППО, але умова нам навряд чи сподобається

На відео добре видно рештки ракети Х-101, яку можливо впізнати за характерним корпусом. Повідомляється, що вони були знайдені поблизу Ільменського сільського поселення Руднянського району Волгоградської області.

Цей населений пункт знаходиться поблизу з авіабазою "Енгельс" і можливо, що рашисти знову спробували зекономити моторесурс своїх стратегічних бомбардувальників, замість того, щоб здійснити пуски над Каспійським морем.

Також на камеру потрапляє серійний номер, скоріш за все двигуна, який був вироблений у другому кварталі 2019 року.

Зазначимо, що під час останньої ракетної атаки рашисти вже використали як мінімум одну крилату ракету Х-101, яка була вироблена у четвертому кварталі 2022 року.

Також доволі цікаво буде дізнатися, скільки ще ракет лежить на "полях та весях" РФ, а також яка вірогідність того, що одна з них врешті потрапить у російський населений пункт.

Читайте також: РФ активно ховає свої дефіцитні Ту-160, але залишила два літаки у зоні ризику та інші аномалії з російськими "стратегами"