xcounter
#

Рашисти воюють із вежами мобільного зв’язку, щоб позбавити ЗСУ "очей"

3688
Знищена техніка рашистів, фото ілюстративне
Знищена техніка рашистів, фото ілюстративне

Окупанти знову скаржаться на шалені втрати, як живої сили, так і техніки

Російська окупаційна армія вимушена знищувати вежі мобільного зв’язку, щоб місцеві не мали можливості передавати Збройним Силам України інформацію про переміщення техніки військ рашистів. Про це йдеться у перехоплених перемовинах, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Короче вышки все пере*бали, камеры все пере*бали, чтобы колоны не палили", – пояснює рашист своїй подрузі у відповідь на питання про поганий зв’язок.

Читайте також: Дрон-камікадзе Warmate у дії: ювелірна робота по позиціях армії РФ поблизу Запорізької АЕС (відео)

БМП-1П
Трофейна БМП-1П

Сам окупант особливими успіхами на полі бою не відзначився – отримав контузію і скаржиться на те, що з 107 окупантів в роті залишилося лише 10: "Было в первом взводе 22 человека, остался один я". Така ситуація в окупантів склалася поблизу Ізюму – саме там наразі знаходиться один зі співрозмовників.

"Тут понимаешь, два дня назад было короче наступление, 725 наступало... и 25 человек просто полегло, все 200-е", – скаржиться окупант на втрати. Він також зауважує, що не можна вірити тому, що показують в новинах – окупанти мають багато "двохсотих", а також втрат серед танків та іншої техніки.

Читайте також: Чому тактики НАТО працюють краще за застарілі радянські догми: "пояснюють" російські "Мста-Б" (відео)