xcounter
#

Дрон-камікадзе Warmate у дії: ювелірна робота по позиціях армії РФ поблизу Запорізької АЕС (відео)

31562
Дрон-камікадзе Warmate
Дрон-камікадзе Warmate

Warmate активно, а головне вкрай успішно використовується ЗСУ для знищення армії РФ

Збройні Сили України завдали точкових ударів по позиціях армії РФ поблизу із Запорізької АЕС. Відповідне відео було оприлюднено Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

На ньому зафіксовано два удари. Перший - по БМ-21 "Град", в результаті якого була пошкоджена артилерійська частина ("пакет"). Другий - по наметовому містечку поряд з яким рашисти розташували мобільну паливну станцію.

Читайте також: Ізраїль завдав удару по Сирії для знищення іранських дронів: що відомо про операцію і чому все складніше

Про останнє говорять характерні "подушки" - м'які паливні резервуари. У результаті пожежі наметове містечко було знищено.

Також ГУР повідомляє про успішний удар по авто з зенітними установками, а також знищення трьох військових армії РФ та 12 поранених. Водночас на відео потрапив і сам дрон-камікадзе, який був використаний для цього удару.

Завдяки розвиненому крилу та хвостовому оперенню у ньому можливо впізнати саме польський Warmate від WB Group. Який до того ж вже використовувався ЗСУ якраз на цьому ж напрямі.

Нагадаємо, що Warmate може знаходитись у повітрі близько 40 хвилин, під час атаки розганяється до 150 км/год та знищує ціль 1,4-кг фугасною або термобаричною частиною.

Defense Express раніше детально розповідав про те, що являє собою ударний БАК WARMATE та чим він може допомогти ЗСУ.

Читайте також: Антонівський міст лише початок: через погані українські дороги рашисти ризикують кинути танки при відступі з Херсону