xcounter
#

Рашисти скаржаться на ракету, від якої не сховаєшся, і показали результати її роботи (відео)

156372
Пуск ракети з HIMARS
Пуск ракети з HIMARS

Як HIMARS "прошиває" ворожу техніку своєю ракетою M30A1

У мережі з’явилося відео, яке говорить про те, що Збройні Сили України зі своїх ракетних установок HIMARS активно використовують ракети M30A1, щоб бити у тому числі по базах рашистах, перетворюючи їхнє озброєння на решето у буквальному сенсі.

Так, на відео окупант демонструє результат "прильоту" по російському "КамАЗу" – час та місце зйомки невідомі, втім, що відомо точно – рашисти явно не в захваті від перспективи, що така ракета може прилетіти на їхні позиції.

Читайте також: Якщо "схрестити" ракету та керовану авіабомбу, із HIMARS начебто можна буде ударити аж на 150 км

Ось декілька "цитат" з його промови: "Рама вся в дірках...ось це сила... Попрошивало все, що можна...турбіна вся в решето...Тут відновлювати немає що...наче по ньому рота солдатів з автоматів стріляла...ось що американський HIMARS робить, заряджений кульками сталевими, від такого не сховаєшся...".

На кадрах нижче – приклад застосування ракети M30A1, відео ілюстративне

Нагадаємо, ракети GMLRS у версії M30A1 мають альтернативну боєголовку, яка оснащена близько 180 тисячами кульок з карбіду вольфраму – вона хоч і не перетворює техніку на попіл, але робить її максимально непридатною до використання. Дальність застосування – від 15 до 84 км, кругове ймовірне відхилення – 7 метрів.

Читайте також: ЗСУ "заткнули" один з російських "бойових матюгальників", він потрапив під роздачу з HIMARS