xcounter
#

Рашисти кажуть про "першу зустріч з Leopard", але до "італійських рот" і "втоплених танків" цій історії далеко

73215
Leopard 2. Всі фото – Krauss-Maffei Wegmann (KMW)
Leopard 2. Всі фото – Krauss-Maffei Wegmann (KMW)

Окупанти знову розповідають про "героїчні подвиги" проти західних танків

Російські пропагандистські ЗМІ розповідають, що окупанти вже мали "першу" зустріч з основним бойовим танком Leopard 2 на полі бою – "легенду" про бій з одним з німецьких танків нібито переповів один з командирів танкового батальйону російського війська з позивним "Тигр".

За його словами, Leopard 2 планував відпрацювати по опорному пункту рашистів, але розвідка "оперативно виявила його" і екіпаж "Тигра" відкрив по ньому вогонь і нібито змусив відступити, хоча в машину російські танкісти влучити не змогли – бо заважав "рельєф місцевості".

Читайте також: Пропагандони РФ випадково розгромили легенду власної влади про "російську "Герань-2"

І хоча в чергову "усну" перемогу російської "вундервафлі" (чим би там рашисти не лякали Leopard) без якихось підтверджень повірити важко, але тут увагу привертає той факт, що російські пропагандисти вкотре забули, що танки Leopard бачили в Україні ще минулого року, при чому передані країною, яка просто не має на озброєнні цих машин.

Так, ще у вересні минулого року російські пропагандисти розповідали про "ротний комплект італійських Leopard 2A4" (нагадаємо, що Італія має на озброєнні C1 Ariete), які нібито помітили "на Андріївській ділянці фронту".

Ну і можна згадати ще "свіжу" історію, як у квітні вже цього року один з російських військових розповідав, як диверсанти "героїчно" захопили танк Leopard, але "не змогли протащити в тил" і були вимушені "утопити в болоті" – і знову ж таки, без жодних візуальних підтверджень.

Читайте також: Рашистам так не вистачає літаків на паради, що в наступні роки куплять кілька МиГ-35