xcounter
#

Працівники ТзОВ "МАРКЕТ-МАТС" не можуть потрапити на робочі місця: звернення Ліги оборонних підприємств

798
Повнофункціональний стаціонарний комплексний тренажер льотчика ТКС-Л39. Фото: "МАРКЕТ-МАТС"
Повнофункціональний стаціонарний комплексний тренажер льотчика ТКС-Л39. Фото: "МАРКЕТ-МАТС"

Починаючи з 10 серпня 2020 року, члени трудового колективу приватного оборонного підприємства ТзОВ "МАРКЕТ-МАТС", яке є учасником Громадської спілки "Ліга оборонних підприємств України" і знаходиться за адресою м. Львів, вулиця Д. Апостола, 6, не мають змоги потрапити на свої робочі місця

Про це офіційно заявляє правління та виконавча дирекція Громадської спілки "Ліга оборонних підприємств України". Відповідне відкрите звернення агенція Defense Express отримала від представників компанії.

У зверненні зазначається, що причиною того, що працівники не можуть потрапити на свої робочі місця, стала зміна власників виробничих площ та приміщень, які підприємство орендує упродовж тривалого часу за вказаною вище адресою.

Читайте також: ​В "НВК "Техімпекс" стверджують, що їх виробнича база зазнала спроби насильницького захоплення

Представники Ліги наголошують, що підприємство належним чином виконує свої зобов’язання згідно з договором оренди, термін дії якого спливає лише на початку наступного року.

Відкрите звернення Громадської спілки "Ліга оборонних підприємств України"

У Лізі наголошують, що ця ситуація ставить під загрозу виконання компанією ТзОВ "МАРКЕТ-МАТС" робіт, пов’язаних з реалізацією заходів державного оборонного замовлення і програм забезпечення Збройних сил України продукцією оборонного призначення, яка розробляється та виробляється цим підприємством.

МіГ-29 тренажер
Стаціонарний комплексний тренажер льотчика літака МіГ-29 (індекс "КТС-21М")

Окрім цього існує загроза доступу сторонніх осіб до технічної документації та витоку інформації з обмеженим доступом. Зазначається, що 10 серпня 2020 року керівництво підприємства звернулося з відповідними заявами до правоохоронних органів Львівщини, проте станом на 18 серпня 2020 року ситуація не змінилася і співробітники ТзОВ "МАРКЕТ-МАТС" не мають доступу до робочих місць.

Читайте також: ​Крали та продавали: виявлено розкрадання комплектуючих до бойових вертольотів ЗСУ