xcounter
#

Олексій Рєзніков став новим Міністром оборони України

2726
Олексій Рєзніков, новий Міністр оборони України
Олексій Рєзніков, новий Міністр оборони України

Підтримати кандидатуру Рєзнікова в парламент прийшов особисто президент України Володимир Зеленський

Верховна Рада України підтримала призначення Олексія Рєзнікова новим міністром оборони України. "За" це призначення парламент дав 278 голосів, зокрема партія влади – 228 голосів.

Показово, що підтримати кандидатуру Олексія Рєзнікова як нового очільника оборонного відомства у сесійний зал парламенту прийшов особисто президент України Володимир Зеленський. Окрім слів на підтримку Рєзнікова, Зеленський як Верховний Головнокомандувач виголосив подяку уже-екс міністру оборони Андрію Тарану за його роботу.

Читайте також: ВМС України ведуть освоєння серійних машин комплексу "Нептун"
Олексій Рєзніков, новий Міністр оборони України

Як раніше розповідав Defense Express, вчора 3 листопада парламент звільнив Андрія Тарана з посади міністра оборони, та звільнив Олексія Рєзнікова з посади віце-прем’єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Defense Express також розповідав, що призначення Олексія Рєзнікова новим очільником оборонного відомства України має стати частиною трансформацій в силовому блоці нашої держави.

А саме – за поточними планами, в управління Рєзнікову має перейти Державна прикордонна служба України, новий очільник Міноборони також виступатиме "куратором" роботи оборонної галузі, за яку формально відповідає Мінстратегпром.

Проблеми із виконанням ДОЗ - один із найбільших викликів для нового очільника МОУ
Читайте також: Автомобільну демобілізацію для ЗС України просять військові у Кабміну