xcounter
#

Одна з північнокорейських KN-23, що впала під Броварами, розвалилась у повітрі

9840
KN-23
KN-23

РФ продовжує кидати по українських містах північнокорейські балістичні ракети типу KN-23

Під час атаки по Києву у ніч на 6 серпня, ворог знову використав балістичні ракети з КНДР - KN-23. Одразу зазначимо, що попри уявлення, про те, що РФ призупинив їх використання, ці балістичні ракети продовжують летіти по Україні. Зокрема одна з них впала у ліс під Білою Церквою 31 липня.

І доволі схоже, що аналогічна ситуація трапилась й під час останньої атаки, коли одна з KN-23 впала на околиці Броварів. Момент її падіння був знятий на відео та вже широко розповсюджений у мережі.

Читайте також: Щоб B-52 знову могли бити ядерною зброєю, треба всього лише 4,5 млн доларів і вирішити з графіком в депо

Сама ракета впала у лісі поряд із трасою. Від місця падіння цієї ракети до центра Києва - близько 20 км, а самі Бровари навряд були цілю удару.

Те що впала саме KN-23 стало відомо завдяки знайденим решткам. Про це Defense Express стало відомо із власних джерел. Також з них отримано фото уламків з характерним маркуванням для ракет з КНДР.

уламки KN-23

На відео з місця подій на декількох кадрах можливо помітити й саму KN-23, яка неконтрольовано падає. Такі ситуації є для ракет з КНДР більш ніж звичними й приблизно половина з них просто розвалюються у повітрі, а ті які долітають мають більш ніж значне відхилення.

KN-23 бровари

Водночас головною проблемою є те, що РФ продовжує використовувати ці ракети з КНДР. І те, що KN-23 неконтрольовано падає та вибухає на землі все одно становить загрозу для цивільних. Тим паче, що вочевидь ціллю для цих ракет, які визначають рашисти, є не конкретний об'єкт, а місто, наприклад, Київ загалом.

Читайте також: РФ передає Ірану С-400 для захисту ядерних об'єктів, вочевидь із фахівцями