xcounter
#

Не проїхала і пару км по Україні: рашиську САУ "Мста-С" знищили у 350 метрах від кордону з РФ (відео)

7292
Не проїхала і пару км по Україні: рашиську САУ "Мста-С" знищили у 350 метрах від кордону з РФ (відео)

Рашисти заїхали на 350 метрів вглиб території України та з "вогником" завершили свою мандрівку

Українські захисники знищили самохідну артилерійську установку армії РФ 2С19 "Мста-С". За цієї доволі регулярною новиною, яку повідомило Східне оперативно-територіальне об'єднання Нацгвардії України, криється один цікавий факт.

Справа в тому, що цю САУ було знищено впритул до державного кордону України на півночі Харківської області.

Читайте також: Німеччина пообіцяла найближчим часом передати ЗРК, радари та БПЛА, а також взяти на себе нарощування артилерії та ППО

Більше того, наявні кадри дозволяють без жодних сумнівів локалізувати місце подій - це пункт пропуску "Гоптiвка". А саму САУ знищили всього лише у 350 метрах від кордону з РФ.

"Такий результат спільної роботи артилерійської розвідки Національної гвардії та артилерійського розрахунку однієї з бригад Збройних сил України. Гвардійці та представники ССО за допомогою БПЛА розвідали ціль, корегували вогонь та верифікували результати. Артилеристи ЗСУ нанесли точне та філігранне вогневе ураження ворожої САУ", - йдеться у повідомленні Нацгвардії.

Читайте також: ЗСУ пішли у довгоочікуваний контрнаступ на півдні: бойові дії йдуть на багатьох напрямах є прориви оборони рашистів