xcounter
#

На ремонтній базі окупантів у глибокому тилу дуже "спекотно", росіяни щойно завезли туди нову партію зброї

4452
Пожежа на території колишнього заводу "Дормаш", де окупанти влаштували ремонтну базу
Пожежа на території колишнього заводу "Дормаш", де окупанти влаштували ремонтну базу

Російське окупаційне військо не може почувати себе "безпечно" на тимчасово окупованих територіях, і про це вкотре говорить пожежа у Бердянську на їхній ремонтній базі

На території одного з колишніх заводів у тимчасово окупованому Бердянську, що у Запорізькій області, валить густий дим — фото задимлення з’явилося у соцмережах, про пожежу у Бердянську також говорить й мер Мелітополя Іван Федоров.

Що стало причиною "бавовни" у Бердянську не повідомляється, водночас, як стверджує Федоров, "звуків вибухів місцеві не чули", хоча насправді й не виключено, що пожежа могла виникнути внаслідок прильоту якоїсь з далекобійних ракет на кшталт Storm Shadow.

Читайте також: Як під JDAM-ER адаптували наші МіГ-29, і що цікаве можуть вішати під Су-25

Стосовно того, що саме могло бути уражено — то тут вже є більше інформації, бо напередодні мешканці міста спостерігали за тим, як окупанти перемістили в цехи одного з колишніх заводів власну військову техніку.

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, пожежа сталася у мікрорайоні "Колонія", де зокрема розташовані приміщення колишнього Бердянського заводу дорожніх машин.

Як стверджується, саме там у росіян знаходиться ціла ремонтна база для їхньої пошкодженої техніки — раніше місцеві канали публікували фото ймовірно з цього заводу, судячи з яких, окупанти активно ремонтували там свої самохідні артилерійські установки.

Водночас те, що ймовірний удар було завдано саме тоді, коли окупанти привезли туди нову порцію техніки вкотре говорить про те, як ефективно ЗСУ вміють уражати об’єкти у глибокому тилу окупантів.

Раніше Defense Express розповідав, як Сили оборони України з ракетної системи HIMARS уразили рашистів на Херсонщині на відстані у близько 50 км від лінії фронту, коли окупанти проводили навчальні стрільби.

І що уразити окупантів вдалося завдяки інформації, отриманої від українців з тимчасово окупованих територій.

Читайте також: Рашисти зранку 27 серпня здійснили найбільш дивну атаку крилатими ракетами з Ту-95МС за весь час