xcounter
#

HIMARS полює за живою силою армії РФ: як GMLRS зустрілася з окупантами на полігоні

3719
Фото — U.S. Marine Corps, Cpl. AaronJames B.Vinculado
Фото — U.S. Marine Corps, Cpl. AaronJames B.Vinculado

Український безпілотник, попри роботу ворожих засобів РЕБ, зафіксував, як HIMARS нищив рашистів на полігоні

Центр Національного Спротиву у своїх соцмережах опублікував відео ефективної роботи ракетної системи HIMARS по живій силі окупантів — як відзначається, відзняти такі кадри вдалося завдяки інформації, які наші військові отримали від українців з тимчасово окупованих територій.

На кадрах зафіксовано групу окупантів, які вишикувалися посеред відкритої місцевості для проведення навчальних стрільб — як вже визначили OSINT-дослідники, дійство проходило на тимчасово окупованій території Херсонщини, орієнтовно у 50 км від лінії фронту.

Читайте також: Для чого насправді створювався HIMARS: 4 ракети й у рашистів "мінус" чотири САУ "Мста-С"

Поруч з місцем тренування окупантів також знаходився їхній навчальний клас, водночас "просто неба" знаходилося 18 російських військових, в яку і поцілила випущена з HIMARS ракета.

У результаті в щоденну статистику Генштабу відправилося як мінімум вісім окупантів, ще чотири — отримали поранення. Після удару окупанти підігнали до місця прильоту вантажівку, щоб якнайшвидше втекти з небезпечної зони.

Як відзначається, низка окупантів заховалися у так званому "навчальному класі", по якому якраз і відбувся другий приліт ракети HIMARS, ймовірно M30A1, яка споряджається 180 тисячами вольфрамових кульок.

Нагадаємо, раніше Defense Express розповідав, як Сили оборони України з ракетної системи HIMARS перервали ідилію рашистів, які безпечно шикувалися на острові Джарилгач

Читайте також: HIMARS знову демонструє майстер-клас з ураження російського 240-мм міномета (відео)