xcounter
#

На ДП "Антонов" почали стапельне складання фюзеляжу нового Ан-178

988
Новий Ан-178 для Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу
Новий Ан-178 для Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу

На ДП "Антонов" розпочате загальне складання фюзеляжу літака Ан-178 для постачання Міністерству внутрішніх справ Республіки Перу

Як відзначається в повідомленні держпідприємства, що входить до складу ДК "Укроборонпром", днями носову частину фюзеляжу (Ф-1) встановлено в стапель загального складання, де раніше вже були розміщені підлога, шпангоути та бокові обшивки вантажного відсіку.

Як вже повідомлялося раніше (середина квітня ц.р.), до теперішнього часу також повністю завершене виготовлення центральної частини крила, його лівої та правої консольних частин, хвостового оперення. Два пілони двигунів готові до встановлення на фюзеляж літака.

Читайте також: "Антонов" продовжує виготовлення Ан-178 для Перу
Фюзеляж нового Ан-178 станом на березень 2020 року
Фюзеляж нового Ан-178 станом на березень 2020 року

Нагадаємо, конфігурація літака Ан-178, що виготовляється за контрактом, укладеним між ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" та Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу у листопаді 2019 року, дозволятиме здійснювати перевезення особового складу (100 осіб), перевезення пасажирів (80 осіб), доставляння вантажів (до 18 тонн), евакуацію хворих на ношах (40 осіб) з можливістю надання медичної допомоги супроводжуючим медперсоналом.

Загалом в ланцюгу постачання агрегатів для нового транспортного літака Ан-178 залучено 25 українських компаній та близько 30 європейських та північноамериканських постачальників. В організації забезпечення виконання контракту бере участь великий український банк та три іноземні банківські та фінансові установи.

Читайте також: "Антонов" закупив навігаційні прилади для АН-178 на 1,7 млн гривень