xcounter
#

"Антонов" продовжує виготовлення Ан-178 для Перу

На підприємстві проведено підготовчі роботи для стапельного складання фюзеляжу літака
732
Ан-178
Ан-178

ДП "Антонов", що входить до складу ДК "Укроборонпром", продовжує виготовлення літака Ан-178 за контрактом, укладеним ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" з Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу

У цехах агрегатної збірки на завершальній стадії перебувають роботи з виготовлення носової частини фюзеляжу (Ф-1) та середніх секцій панелей фюзеляжу (Ф-2). Повністю завершено виготовлення центральної частини крила, лівої та правої консольних частин крила, хвостового оперення. Готові для подальшої інтеграції на літак два пілони двигунів.

"В умовах карантину ми, наскільки це можливо, забезпечуємо роботу окремих виробничих майданчиків для продовження складання літака за міжнародним контрактом. Виробляємо окремі деталі та складові частини в станкових цехах. Попри те, що ситуація з карантином змушує нас дещо коригувати план виробництва літака, продовжується беззупинна спільна з ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" робота над вирішенням логістичних та фінансових питань, які також є важливою складовою будь-якої великої міжнародної угоди", – зазначив президент ДП "Антонов" Олександр Донець.

Читайте також: Посадка Ан-225 "Мрія" у Варшаві з рекордним вантажем медичних засобів (відео)
Ан-178

Відзначається, що загалом в ланцюгу постачання агрегатів для нового Ан-178 задіяно 25 українських компаній та близько 30 європейських та північноамериканських постачальників. В організації забезпечення виконання контракту бере участь крупний український банк та три іноземні банківські та фінансові установи.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", завершило процедуру підписання контракту з Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу щодо постачання багатоцільового транспортного літака Ан-178.

ДП

Замовлена Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу конфігурація літака Ан-178 дозволятиме здійснювати перевезення особового складу (100 осіб), перевезення пасажирів (80 осіб), доставлення вантажів (до 18 тонн), евакуацію хворих на ношах (40 осіб) з можливістю надання медичної допомоги супроводжуючим медперсоналом.

Читайте також: "Антонов" закупив навігаційні прилади для АН-178 на 1,7 млн гривень