xcounter
#

"Мотор січ" виконає ремонт авіатехніки для закордонних замовників на 13 млн гривень

178
Гелікоптер Мі-17 турецької жандармерії
Гелікоптер Мі-17 турецької жандармерії

ПАТ "Мотор Січ" у лютому та березні ц.р. виграло два тендери з ремонту та обслуговування повітряного транспорту інозамовників на загальну суму 13,1 млн гривень

Відповідна інформація про тендери оприлюднена на майданчику державних закупівель ProZorro, повідомляє Defense Express.

Варто відзначити, що замовником обох тендерів виступала Державна компанія з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт". В обох випадках без оприлюднення деталей був укладений за категорією "Послуги з ремонту, технічного обслуговування повітряного транспорту та пов'язаного обладнання і супутні послуги".

Читайте також: "Мотор Січ" планує у 2020 році сертифікувати гелікоптер МСБ-2 "Надія"
Тендер

В першому випадку (договорі укладений 4 лютого ц.р.) відремонтовану продукцію буде поставлено у Туреччину. За свою роботу "Мотор Січ" має отримати 3,446 млн гривень. Строк виконання - 2020-2021 роки.

Тендер

У другому тендері (договір укладений 12 березня) кінцевий замовник не розголошується, а постачання здійснюється "за межи митної території України". Сума сплати послуг становить 9,66 млн гривень. Строк виконання робіт 2020-2021 роки.

Нагадаємо, восени 2018 року стало відомо, що "Мотор Січ" спільно з ДП "Конотопський авіаремонтний завод "Авіакон" виконають ремонт 17 гелікоптерів Мі-17 для турецької жандармерії на $40 млн.

Читайте також: "Мотор Січ" поставила до Латвії дві партії авіадвигунів для гелікоптерів на $6,5 млн