xcounter
#

ХКБМ закупає комплектуючі для ТКБМ "Дозор-Б"

3260
Остання з відомих версій ТКБМ "Дозор-Б" під час випробувань ЛБТЗ у 2019 році
Остання з відомих версій ТКБМ "Дозор-Б" під час випробувань ЛБТЗ у 2019 році

Ймовірно, мова йде про створення дослідного фінального зразка бронемашини

Державне підприємство "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова" (входить до складу ДК "Укроборонпром") уклало низку угод щодо закупівлі окремих комплектуючих для виробництва бронемашини типу "Дозор-Б".

Зокрема, за даними оприлюдненими на майданчику Prozorro, мова йде про закупівлю комплекту бронескла, обічайок, протиосколкових підкладок та модернізованої панелі приладів.

Читайте також: "Дозор-Б" нарешті піде у серію та "навчиться" плавати
Дозор-Б

Договори щодо постачання комплектуючих були укладені з ТОВ "СНОК ЛТД" (8 жовтня 2020 року), ТОВ "ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "ПЛАСТИК-ПЛЮС" (10 вересня та 11 грудня 2020 року) й ДП "НДТІП" (3 листопада 2020 року).

Дозор-Б

Сума на постачання одного комплекту виробів склала відповідно 58 141, 6 951, 73 500 та 261 794 гривень.

Дозор-Б

Нагадаємо, у листопаді минулого року ХКБМ придбало у ДП ЛБТЗ комплект стапелів (пять видів) для зварювання корпусу тактичної бойової колісної машини "Дозор-Б" за 375 468 гривень.

Як раніше повідомляв Defense Express, 3 липня 2020 року наказом Міноборони №245 "Дозор-Б" було прийнято на озброєння за результатами державних випробувань і підконтрольної експлуатації.

Дозор-Б

Своєю чергою, у серпні минулого року, під час візиту на підприємство Віцепрем'єр-міністра - Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського директор ДП ХКБМ Яків Мормило анонсував ймовірне замовлення на ТКБМ "Дозор-Б" від Міноборони.

Читайте також: Наземний дрон РСВК-М "Мисливець" від КБ "Robotics": досвід використання на Донбасі та перспективи