xcounter
#

Грізний 3-й армійський корпус окупантів у двох фото: коли задачу з "перегрупування" не виконано

101399
Російські БМПТ "Терминатор", фото ілюстративне
Російські БМПТ "Терминатор", фото ілюстративне

Окупанти починають втрачати техніку свого новоствореного корпусу

Російська армія вже має перші "результати" діяльності свого "грізного" 3-го армійського корпусу, перші частини якого "засвітилися" на території України ще 27 серпня – цей корпус передусім мав би посилити підрозділи РФ на Донецькому чи Запорізькому напрямках, однак нещодавно було помічено, що частину свого новоствореного корпусу РФ намагалася кинути на допомогу на Ізюмський напрямок.

Т-90М прорив
Знищений в Україні російський Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Попри те, що за задумом окупантів, 3-й армійський корпус мав би стати серйозним підсиленням з новітніми танками Т-90М "Прорыв" та БМПТ "Терминатор", однак поки це "підсилення" запам’яталося передусім черговим казусом.

Читайте також: Розпочинали з "Проривів", а закінчать металобрухтом: РФ буде возитися зі своїм 3-м АК аж до листопада – ГУР МОУ

Так, у відео одного з пропагандистів про те, як рашисти "боронять більшу частину Куп’янська" засвітилася щонайменше одна машина з 3-го армійського корпусу, яку можна ідентифікувати не тільки по характерному позначенню (коло у перевернутому трикутнику, малювання якого рашистам дається з великими зусиллями), але й по розмальованому написами корпусу.

бмп-2
Фото: "до" – коли ще не знаєш, яка доля чекає на твою машину...

І все було б добре – але згодом ця ж сама БМП-2 була помічена покинутою – ймовірно, рашисти були вимушені полишити її через нестачу пального або ж вона була взята Збройними Силами України як трофей під час бою.

бмп-2
Фото "після"

У будь-якому випадку – ця машина точно не виконала наказ вищого командування про "перегрупування російських військ" для "нарощування зусиль на Донецькому напрямку".

Читайте також: 3-й армійський корпус рашистів: склад, озброєння та структура - чи дійсно це останній резерв РФ