xcounter
#

ДП КБТЗ відремонтувало дев'ять БТР-80 (фото)

1713
Партія з дев'яти відремонтованих на КБТЗ БТР-80 / Фото: "Укроборонпром"
Партія з дев'яти відремонтованих на КБТЗ БТР-80 / Фото: "Укроборонпром"

Відзначається, що капітальний ремонт було виконано достроково в рамках Державного оборонного замовлення

Згідно з повідомленням прес-служби Концерну "Укроборонпром", до складу якого входить Державне підприємство "Київський бронетанковий завод", мова йде лише про ремонт, без модернізації.

При цьому відзначається, що капітальне відновлення та постачання замовнику дев'яти бронетранспортерів було виконане в рамках оборонного замовлення достроково.

Читайте також: На КБТЗ проводять завершальний етап випробувань модернізованого танку Т-72АМТ (фото)
БТР-80

"Ми відновили боєздатність усіх систем та агрегатів бронетранспортерів, замінили несправні прилади та вузли, перевірили роботу озброєння – тепер ці БТР готові до виконання нових бойових завдань!", - наголосив директор КБТЗ Володимир Синявський.

БТР-80

Також він додав, що вироблені ще при СРСР БТР-80 намагалися відновити якнайшвидше, щоб встигнути їх доставити замовнику до Дня Захисника України (тобто до 14 вересня цього року).

БТР-80

Нагадаємо, ДП КПТЗ спеціалізується на відновленні танків Т-72 та БТР-80, а також виготовляє на базовій платформі цих моделей більш сучасні зразки - Т-72АМТ та БТР-3.

Також варто відзначити, що 15 серпня цього року Міноборони уклало з Київським бронетанковим заводом контракт на військовий ремонт у місцях розташування несправної техніки виїзними ремонтними бригадами підприємства на суму у 1 950 000 гривень. Київські фахівці до 30 листопада 2020 року мають відремонтувати невизначену кількість "бронетранспортерів БТР-3ДА, БТР-3Е1, БТР-3Е1У та машин на їх базі".

Читайте також: Т-72АМТ у Збройних Силах: передано десятки машин, яких вистачить на танковий батальйон