xcounter
#

Десантники ЗСУ б’ють рашистів з рідкісної модернізації БМП-1, яких у військах не більше десятка

7440
Десантники ЗСУ б’ють рашистів з рідкісної модернізації БМП-1, яких у військах не більше десятка

У 2021 році було підписано контракт на постачання першої дослідної партії з 10 таких машин

Збройні Сили України використовують модернізовані БМП-1 у боях з рашистською окупаційною армією.

Так, у мережі засвітилася рідкісна бронемашина БМП-1ТС, що перебуває на озброєнні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – увагу на цю машину звернули в Ukraine Weapons Tracker.

Читайте також: Стало відомо, коли Україна зможе отримати перші БМП-1 за "німецьким схематозом"

Defense Express раніше вже розповідав про цю модернізовану БМП-1 – вона оснащується бойовим модулем "Спис" від "Техімпекс" з системою управління вогнем "Синтез", яка має новий стабілізатор озброєння, комплекс управління озброєнням та оптико-електронний модуль.

У системі реалізовано автоматичне захоплення та супроводження цілей – під час визначально-відомчих випробуваннях всі стрільби були виконані на "відмінно".

Роботи над бойовим модулем "Спис" компанія "Техімпекс" розпочала у 2018 році. У 2021 році було підписано контракт на постачання першої дослідної партії з 10 машин БМП-1ТС до Збройних Сил України. Тепер ці машини допомагають нашим військовим бити рашистів.

ЗСУ-23-4М А1
ЗСУ-23-4М А1 "Рокач"

Раніше Defense Express розповідав, що зенітна самохідна установка ЗСУ-23-4М А1 "Рокач" вже успішно несе службу на передовій та захищає українське небо.

Читайте також: Як Туреччина може "завадити" Україні отримати грецькі БМП-1