xcounter
#

Чергове полювання ударних дронів R18 на рашиську бронетехніку: нічний жах для противника (відео)

62835
Чергове полювання ударних дронів R18 на рашиську бронетехніку: нічний жах для противника (відео)

Ударний дрон R18 записав на свій рахунок вже не один десяток одиниць цілей

Оператори ударних дронів R18 показали черговий етап успішного полювання на рашиську бронетехніку. На черговому відео від "Аеророзвідки" продемонстровано, як бійці вправно знаходять цілі та знищують їх за допомогою малогабаритних вільнопадаючих бомб.

В цьому епізоді здобиччю операторів став, скоріш за все, Т-72Б3 та БМД-2, які були знищені РКГ-1600 - фактично перероблених ручних протитанкових гранат.

Читайте також: Замаскували на повну, але не допомогло: "Штурм-С" рашистів знищено ювелірним пострілом (відео)

Варто зазначити, що відносно такої зброї - мультикоптер та "мінібомби" існував певний скепсис. Але ця система, маючи мінімальну вартість всіх складових, майже кожного дня доводить свою просту ефективність. Бо дозволяє знищувати ворога, який знаходиться не у прямій видимості та на адекватній дистанції.

Водночас необхідно розуміти, що такі удари ефективні саме проти стаціонарно розташованої техніки. У випадку використання такої системи проти живої сили - їх результативність менша.

У будь-якому випадку саме така проста та мінімалістична система вже записала на свій рахунок не один десяток одиниць цілей, включно з танками та іншими бронемашинами.

Читайте також: Як палає рашиський Т-72Б3 та чому в нього не завжди відриває башту (відео)