xcounter
#

Як за один тиждень запровадити ембарго на нафту росії

Посилення санкцій проти Росії має включати повне ембарго на російські енергоносії
Посилення санкцій проти Росії має включати повне ембарго на російські енергоносії
1648

Визнання світовою спільнотою росію терористичною чи фашистською державою практично миттєво змінить статус війни України з росією. Війна вітчизняна стане війною світовою, в якій Україна воюватиме не лише за свою свободу та незалежність, вона воюватиме за свободу та територіальну цілісність країн Європи

У зв'язку з цим Захід змушений буде негайно ввести ембарго на енергоносії росії й надати Україні найсучаснішу зброю, яка є в країнах НАТО, аж до крилатих ракет і винищувачів.

Чим відрізнятиметься держава-терорист від фашистської держави? У державі-терористі відповідальність за дії та вчинки несе влада, у фашистській державі відповідальність лежить також і на всьому народі, який обрав злочинну владу. Тому визнання росії державою фашистського штибу краще і вагоміше.

Читайте також: Вирішальна битва за Донбас: війська сепаратистів та Росії проти ЗСУ (аналіз)
Ембарго на нафту росії, Defense Express
Захід змушений буде негайно ввести ембарго на енергоносії росії

Фашизм – це не історичний термін, а сучасність. Як усі ми знаємо – історія повторюється двічі: перший раз у вигляді трагедії, другий – у вигляді фарсу. Перший раз повторення історії Другої світової ми бачимо сьогодні в Україні – трагедію країни та народу. Вдруге ми побачимо фарс, як російські «борці з нацизмом» перетворяться на військових злочинців і країна розколеться на безліч дрібних держав, а злочинці підуть до суду. У низці країн Європи заговорили про геноцид українців, з цим не посперечаєшся, проте геноцид якоїсь нації це лише наслідок.

5 головних ознак нацистської держави фашистського штибу, а саме:

1. Великодержавний шовінізм,

2. Злиття всіх гілок влади з бізнес-елітою та ЗМІ,

3. Агресія проти сусідів та анексія суміжних територій,

4. Переслідування опозиції та політичні вбивства,

5. Звеличення фюрера.

Всі ці ознаки були у нацистській Німеччині, всі вони є у росії з 2014 року. Геноцид євреїв у нацистській Німеччині був самоціллю 3-го Рейху.

Ненависть до якогось народу та його геноцид – це характерна риса будь-якої неонацистської держави

Ненависть до якогось народу та його геноцид – це характерна риса будь-якої неонацистської держави.

У Конгресі Сполучених Штатів почали говорити про необхідність визнання росії терористичною державою. Цей термін ближчий до американських законодавців, ніж фашизм, якого вони не бачили на своїй землі і не випробували. Є два шляхи домагатися у країнах Європи визнання росії державою фашистського штибу.

Перший шлях – озвучування цих 5 ознак фашизму президентом України, дипломатами та делегаціями, другий шлях – домагатися народами європейських країн такого визнання у своїх парламентах та у верховній владі. У разі успіху президенту Зеленському не треба буде просити когось дати Україні сучасну зброю або ввести ембарго на енергоносії росії.

Будь-яка західна компанія, що продовжує економічні відносини з державою - терористом або державою з фашистським устроєм, підпадає під кримінальну статтю "Про співпрацю зі злочинним режимом". Тоді набувають чинності зовсім інші механізми на бізнес і навіть виконавчу владу.

Ембарго на нафту росії, Defense Express
Ембарго на нафту росії, Defense Express
Ембарго на нафту росії, Defense Express

Два місяці війни в Україні змінили свідомість народів світу. Тепер не треба нікому доводити, що росія – це держава-агресор. Тепер настав час довести та визнати, хоча це очевидно з історії та головних ознак фашизму, що росія – це держава неофашистської формації.

Герман ОБУХОВ,

російський публіцист та філософ

Довідка Defense Express:

Герман Вікторович Обухов (нар. 27 листопада 1949 в Челябінську, нині Російська Федерація) - політв'язень СРСР 1981-1987. Відомий як автор п'яти книг, співзасновник Благодійного фонду "Відкриємо світ дітям" і фонду "Stop Inform Terror".

Народився в м Челябінську в родині інженерів. Закінчив школу в Мінську в 1966 році, вищу освіту здобув за фахом електротехнік в 1975 році. Після закінчення інституту працював інженером з медичного обладнання.

У 1970-ті роки почав писати вірші і оповідання, тоді ж він працював над книгою "Згаслий світанок". Сам Обухов, кажучи про книгу, підкреслив, що "зробив спробу неупереджено проаналізувати як ідеї створення комуністичного суспільства, так і розвиток соціалістичної держави".

2 вересня 1981 за спробу публікації цієї книги за кордоном Обухів був арештований і засуджений до 4 років таборів і 2 років заслання.

Герман Обухов відбував табірний термін в Пермських політтаборах. Відомо, що 30 жовтня 1983 року, в День політв'язня в СРСР в пермському таборі ВС-389/37, Обухов оголосив голодування в знак протесту проти судового свавілля, з вимогою визнання статусу політв'язня. Заслання відбував в Хабаровському краї.

У 2002 Обухов, на той момент виконавчий директор Російсько-американської ради економічного розвитку, разом з колишнім генконсулом Сполучених Штатів в Санкт-Петербурзі Джако Госнеллом і Деббі Мак-Макфатеном, президентом "Дитячого альянсу", заснував Міжнародний благодійний Фонд "Відкриємо світ дітям", який займається комп'ютеризацією дитячих будинків. Фонд був заснований в США, однак носить статус міжнародного у зв'язку з тим, що в його наглядову раду увійшли громадяни Російської Федерації.

У 2017 Обухов разом з однодумцями заснував ще один фонд — "Stop Inform Terror", який на перше місце ставить протест проти "інформаційного втручання у внутрішньополітичні справи США з боку Росії". З 2018 року є учасником правління Міжнародної спілки "Інститут національної політики".

Герман Обухов аргументовано довів наявність п’яти ознак нацизму в сучасній путінській Росії та розповів, чому Захід має виконати свою місію з підтримки України

Читайте також: Стало відомо чому в ерефії війну називають спецоперацією