xcounter
#

З’явилося відео ураження ВДК "Оленегорский горняк": корабель успішно проґавив удар у лівий бік

3391
Надводний дрон-камікадзе атакує російський десантний корабель "Оленегорский горняк"
Надводний дрон-камікадзе атакує російський десантний корабель "Оленегорский горняк"

Атаку на російські кораблі організувала СБУ спільно з ВМС ЗСУ, російський десантний корабель "Оленегорский горняк" має серйозну пробоїну і не може виконувати свої бойові завдання

Катери-камікадзе вночі, 4 серпня, успішно підбили щонайменше один російський корабель — ним виявився великий десантний корабель "Оленегорский горняк" проєкту 775. Деталі про цю операцію розповідають в УП.

Так, вже були опубліковані дійсно ефектні кадри, які чудово демонструють, а як же само десантний корабель "Оленегорский горняк" "успішно" відбив атаку катерів-камікадзе, на відео один з надводних безпілотників уражає корабель у лівий борт.

Читайте також: РФ показала міні-РЛС, якою хоче захистити Кримський міст від катерів-камікадзе

Водночас, як розповідає УП з посиланням на власні джерела, атаку на російські кораблі організувала Служба безпеки України спільно з Військово-Морськими Силами ЗСУ, надводний дрон мав на борту 450 кг тротилу.

Як відзначають в УП, внасділок атаки десантний корабель "Оленегорский горняк" отримав серйозну пробоїну, наразі російський корабель не в змозі виконувати свої бойові завдання.

ВДК Оленегорский горняк
Уражений російський великий десантний корабель тягнуть на буксирі

Скільки саме безекіпажних катерів було залучено до атаки на російські кораблі не повідомляється, окупанти раніше стверджували про два катера-камікадзе, втім, достовірність цієї інформації зі зрозумілих причин викликає великі питання.

Читайте також: Найцікавішим в морському дроні-камікадзе Magura V5 є система управління