xcounter
#

СБУ перехопило розмову розвідника армії РФ: безпрецедентні втрати та пошук зниклих офіцерів

16601
СБУ перехопило розмову розвідника армії РФ: безпрецедентні втрати та пошук зниклих офіцерів

Служба безпеки України опублікувала вкрай цікаве перехоплення розмови армійського розвідника армії РФ, який діє на південному напрямі

Навіть найелітніші підрозділи армії РФ несуть у війні проти України безпрецедентні втрати. І мова йде не про "придворні" дивізії, такі як "Таманська" чи "Кантемирівська", а справжні елітні підрозділи - окремі бригади розвідки.

Про це говорить перехоплення розмови розвідника армії РФ, яке опублікувала Служба безпеки України.

Читайте також: Тепер офіційно – ЗСУ ліквідували в Чорнобаївці "топового" рашистського генерала Рєзанцева

Зокрема росіянин перебуває у справжньому шоці, починаючи від інтенсивності бойових дій та відсутності ротації, завершуючи тим, що реальні втрати бригади замовчуються.

За його словами, лише в "першій розвідроті" - вісім загиблих. І маємо одразу детально пояснити важливість цієї інформації. Бо чисельний склад розвідувальної роти не 100-120 осіб, а лише 50-55 осіб.

Тобто за місяць боїв втрати склали 15% загиблими. А враховуючи коефіцієнти, що на одного загиблого приходиться 3-4 поранених, то від розвідувальної роти вже залишилось не більше половини складу.

І це в окремій розвідувальній бригаді, де для служби обирають вкрай професійних, вмотивованих та стійких до випробувань військових. На підготовку яких йдуть роки.

Така ситуація, за словами російського розвідника, призводить до того, що в особового складу підрозділу "їде дах". В деяких військових навіть приходиться забирати зброю.

Ще один вкрай показовий епізод розмови - російську військову розвідку безрезультатно відправили на пошук одразу двох полковників армії РФ, які десь зникли.

Для розуміння, полковник - це рівень командира полку чи бригади, або "штабіста" командного пункту армії. Втрата офіцерів такого рівня говорить про повну дезорганізацію військ противника.

Саме тому у стані ворога дезертирство набирає все більших обертів.

Читайте також: РФ намагається компенсувати величезні втрати стягуючи підкріплення навіть з Камчатки