xcounter
#

Тепер офіційно – ЗСУ ліквідували в Чорнобаївці "топового" рашистського генерала Рєзанцева

7067
Рашистське "єдіноначаліє" програло нашій реактивній артилерії
Рашистське "єдіноначаліє" програло нашій реактивній артилерії

Знищений окупант був учасником війни в Сирії та командував військами, що стоять зокрема на окупованих територіях Грузії

Під час свого офіційного брифінгу радник голови ОП Олексій Арестович під час свого офіційного брифінгу заявив – Збройні Сили України ліквідували під час 10-го, "ювілейного" обстрілу по Чорнобаївці ліквідували командувача 49-ої армії Південного військового округу армії РФ генерал-лейтенанта Якова Рєзанцева.

Крім того, в Чорнобаївці був також знищений командний пункт 49-ої армії РФ.

Читайте також: ЗСУ захопили штабні мапи армії РФ на південному напрямі: став зрозумілий "феномен" Чорнобаївки

Тут варто підкреслити, що генерал-лейтенант Рєзанцев – це поки що найбільш "топовий", найбільш високопоставлений офіцер армії агресора, ліквідований в Україні.

Також вказати, що частини 49-ої армії стоять зокрема на території окупованої Грузії. Якщо пошукати за відкритими джерелами, то можемо знайти, що Рєзанцев був учасником війни в Сирії, зокрема - займав посаду начальника координаційного центру ЗС РФ у цій країні.

Ліквідований генерал-лейтенант Рєзанцев, фото з відкритих джерел

Також можемо побачити – для офіційних пропагандистських ресурсів Рєзанцев заявляв, що він начебто прихильник принципу "офіцера можна навчити лише під час польового вишколу на полігоні".

Також Рєзанцев заявляв, він начебто прихильник гнучкого використання наявних сил в складі батальйонно-тактичних груп, зокрема розвідувально-ударних з’єднань або ж танкових підрозділів в форматі "танкової каруселі".

На практиці ж рашист Рєзанцев виявився прихильником централізованого "єдіноначалія", за що і буквально поплатився головою в Чорнобаївці.

Розгром рашистів в Чорнобаївці, епічне фото з відкритих джерел
Читайте також: РФ намагається компенсувати величезні втрати стягуючи підкріплення навіть з Камчатки