xcounter
#

Рашисти показали системну модернізацію своїх Т-62М "образца 2022 года" (фото)

7829
Варіант "серійної" модернізації Т-62М "зразка 2022 року", презентація якого відбулась під час "Армия-2022", зображення з відкритих джерел
Варіант "серійної" модернізації Т-62М "зразка 2022 року", презентація якого відбулась під час "Армия-2022", зображення з відкритих джерел

Це означає, що ворог почав системно переходити до модернізації своїх архаїчних танків

У відкритому доступі з’явились фотографії рашистських пропагандистських ресурсів, котрі зображають тренування російських окупаційних військ із використанням танків Т-62М. Навчання загарбників відбувались на полігоні, начебто розміщеному на тимчасово окупованій частині Запорізької області.

Ці фотографії привертають увагу в першу чергу тим, що вони показують і таке – судячи з усього, за останні півроку рашисти зуміли зробити таки стандартизованим процес модернізації своїх архаїчних танків, щоб вони почали таки відповідати взірцю Т-62М "образца 2022 года".

Читайте також: ОАЕ отримає свій перший Rafale лише у 2027, але вже активно працює над інтеграцією власного озброєння
Рашистські Т-62М, листопад 2023 року, зображення з відкритих джерел

Тому що, наприклад, в лютому 2023 року рашистські Т-62М із запланованого набору оновлень мали хіба що установлені приціли 1ПН-96МТ-02. Бодай додаткове бронювання було відсутнє.

У березні 2023 року в РФ розкрили реальні темпи відновлення Т-62, які хаотично модернізуються з відставанням від графіка. І ця історія була показова зокрема тим, що на той момент 103-ий бронетанковий ремонтний завод випускав лише до 10 машин на місяць, замість планових 22 танків. Також – що установка додаткових елементів бронювання й динамічного захисту тоді відбувалась, м’яко кажучи, хаотично.

Рашистський Т-62М, березень 2023 року, зображення з відкритих джерел

Можемо пригадати навіть відео зразка жовтня 2023 року, де рашисти показали кілька варіантів мангалів та кліток на Т-62 і БТС-4. З чого виходило, що навіть ще тоді Т-62 в розпорядженні окупаційних військ РФ були "модернізовані" скоріше установкою імпровізованих засобів захисту.

Раніше Defense Express розповідав про те, чи справді РФ у 2023 році змогла виробити аж 2100 танків, і де може бути "подвох" у цих даних. І там ми припускали, що в цю цифру рашисти "загнали" буквально усі танки, які були передані до армії РФ цьогоріч, зокрема ті самі Т-62 із баз консервації.

Російський Т-62 з імпровізованими засобами захисту, жовтень 2023 року, стоп-кадр з відео у відкритому доступі
Читайте також: Схрестити дрон-камікадзе та РСЗВ виглядає цікаво, і ми здивуємось, хто хоче зробити