xcounter
#

Повітряні Сили відпрацювали захист з повітря столиці та кордону із Білоруссю

2172
МіГ-29 – "робоча конячка" нашої тактичної авіації
МіГ-29 – "робоча конячка" нашої тактичної авіації

Для виконання льотних змін були задіяні молоді пілоти та курсанти Харківського Національного університету Повітряних Сил

Як випливає із офіційних повідомлень, на даний момент одразу дві бригади тактичної авіації Повітряних Сил активізували свою бойову підготовку, і мета таких заходів – прикрити з повітря столицю та кордон між Україною та Білоруссю.

Що важливо, для несення такої бойової вахти залучається молоде поповнення Повітряних Сил.

Читайте також: Відбили напад на аеродром та вдарили по наземних цілях: ескадрилья Су-27 ПС ЗСУ провела льотно-тактичне навчання
Міг-29УБ із складу 204 бригади тактичної авіації готується до злету

Зокрема, як повідомила прес-служба Генерального штабу України, 204 Севастопольська бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, котра базується в Луцьку та прикриває небо над Волинню, провела планові льотні зміни.

Молоді пілоти бригади - виконували польоти парами та вдосконалювали льотний вишкіл на бойове застосування вночі.

Пара винищувачів МіГ-29 із складу 204 бригади тактичної авіації

Більш досвідчені пілоти із складу бригади – вдосконалювали ведення виконання простого та складного пілотажу, у бойовому маневруванні парою, у веденні повітряних боїв та атаки наземних цілей.

В свою чергу, прес-служба 40 бригади тактичної авіації у Василькові розповіла, що зараз у них відбувається по три планові льотні зміни на тиждень.

Прес-служба 40 бригади супроводила своє повідомлення зокрема ось такою світлиною, схоже що в складі цього підрозділу досі є літаки з лівреєю "Українських соколів"

Пілоти літаків МіГ-29 цієї бригади виконують польоти парами, ланками і одиночно, вчаться вести бойові дії удень та уночі, відточують майстерність ведення повітряних боїв.

При цьому, як наголошують у бригаді, пріоритет – підготовка під час таких льотних змін саме молодих пілотів та курсантів Харківського Національного університету Повітряних Сил.

Повітряні Сили власноруч виховують молоде поповнення
Читайте також: Десантно-штурмові частини ЗСУ готуються змітати "вертикальний охват" від армії РФ