xcounter
#

Окупанти у Зоні Відчуження вже отримали дозу опромінення та "лікуються" горілкою

Окупанти у Зоні Відчуження вже отримали дозу опромінення та "лікуються" горілкою
14500

СБУ перехопило розмову військовослужбовця армії РФ

Підрозділи армії РФ, які знаходяться у Зоні Відчуження вже потерпають від радіаційного впливу.

Перші відомі випадки "опромінення" рашистів стали відомі завдяки СБУ, що перехопило розмову військовослужбовця армії РФ. У цій розмові фігурує один зі товаришів по службі, якому у шпиталі вже поставили діагноз "опромінення середнього ступеня".

Читайте також: Оточений Маріуполь: рашисти намагаються зрівняти нескорене місто з землею (відео з дрона)

Справа в тому, що український "Енергоатом" ще на початку березня заявив, що російська армія у Зоні Відчуження зазнає суттєвого радіаційного впливу.

"Невігластво та нерозуміння небезпек, нехтування правилами, угодами та конвенціями часто призводять до прикрого самогубства", - зазначили тоді у відомстві.

Загалом, скоріш за все, більшість військових армії РФ, які значний час перебували у Зоні Відчуження, вже отримали доволі серйозні дози опромінення від пилу, який постійно підіймає військова техніка. Цей пил потрапляє у легені та залишається в організмі до кінця життя, точніше - до вкрай болісної смерті.

Також у цій розмові характерне те, що "лікуються" від радіації в армії РФ за допомогою горілки та інших алкогольних напоїв. А для того, щоб вижити просять дружин заплатити гроші шаману, замовити православні обряди та поставити свічки.

Читайте також: Рубіж оборони під Києвом: річка Ірпінь перетворюється на непрохідні болота
ТЕГИ Війна