xcounter
#

HIMARS з шаленою швидкістю пройшлися по складах боєприпасів армії РФ: скільки об’єктів знищено за місяць

70162
HIMARS з шаленою швидкістю пройшлися по складах боєприпасів армії РФ: скільки об’єктів знищено за місяць

Українські військові вже місяць нищать окупантів з ракетних систем HIMARS

Збройні Сили України продовжують надефективно використовувати американські ракетні системи HIMARS проти російської окупаційної армії.

Так, як повідомив у понеділок, 25 липня, міністр оборони України Олексій Резніков, українські військові вже знищили 50 російських складів боєприпасів за допомогою новітніх високоточних систем HIMARS.

Читайте також: Стало відомо, чому ЗСУ не зможуть ввалити з HIMARS далекобійними ракетами ATACMS на 300 км

"Це обриває їхні [російської армії – прим. DE] логістичні ланцюжки та позбавляє спроможностей вести активні бойові дії, насипаючи великою кількість снарядів по нашим збройним силам", – зауважив Резніков у ефірі національного телемарафону.

РСЗВ HIMARS
РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне

Резніков наголошує – українські партнери, які озброюють ЗСУ, побачили, що наші військові дійсно професійно та ефективно використовують західну зброю. Міністр оборони також наголошує – оголошена цифра у 50 об’єктів стосується суто складів боєприпасів, без урахування інших знищенних цілей, таких як бази, штаби та пункти управління армії РФ.

рсзв HIMARS
Пуск ракет з РСЗВ HIMARS

Нагадаємо – офіційно про те, що ЗСУ отримали перші ракетні системи HIMARS стало відомо 23 червня. Після ефективної роботи цих систем по ворожих позиціях міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що для успішного контрнаступу ЗСУ потрібно не менш як 100 високоточних РСЗВ.

Водночас нещодавно у США розповіли про те, що ЗСУ у найближчій перспективі можуть розраховувати на постачання до 25-30 високоточних систем – що заважає поставити більше HIMARS та M270 Defense Express розбирався в окремому матеріалі.

Читайте також: Одна із країн Балтії хоче перетворити M142 HIMARS на основу своєї оборони проти Путіна та Лукашенко