xcounter
#

У цьому році очікується ще один контракт на ремонт Іл-78 ВПС Пакистану

1206
Літак паливозаправник Іл-78 ВПС Пакистану
Літак паливозаправник Іл-78 ВПС Пакистану

Важливу угоду планують укласти представники державної компанії "Укрспецекспорт"

Про плани з поглиблення співпраці в авіаремонті з Пакистаном повідомив директор компанії-спецекспортера Вадим Ноздря, під час нещодавнього інтерв’ю в програмі Security Talks.

"Ми уклали минулого року контракт на ремонт літака Іл-78 і плануємо укласти ще один у цьому році", - розповів Вадим Ноздря.

Читайте також: "Миколаївський авіаремонтний завод" готовий до старту пакистанського контракту з ремонту Іл-78
Іл-78
Літак паливозаправник Іл-78 ВПС Пакистану

Також він повідомив про збільшення візитів військових делегацій Пакистану на українські підприємства.

"У нас дуже серйозно зросла інтенсивність візитів пакистанських делегацій до України. От буквально на минулому тижні ми закінчили роботу з двома такими делегаціями. Одна відвідала Харків і була зосереджена на роботі по бронетанковому напрямку, інша відвідала одне з наших авіаремонтних підприємств, і це вже була делегація військово-повітряних сил Пакистану", - відзначив очільник ДК "Укрспецекспорт".

Пакистан
Візит пакистанської делегації в Україну, липень 2019 року

Нагадаємо, про перемогу в тендері на ремонт літака-заправника Іл-78 ВПС Ісламської Республіки Пакистан стало відомо на початку червня минулого року. Це один з чотирьох літаків такого типу, який у 2009-2012 роках був поставлений Україною до Пакистану.

Вартість першого контракту на ремонт становить понад $30 млн. Відновлювальні роботи мають провести фахівці ДП "Миколаївський авіаремонтний завод" НАРП.

Іл-78
Літак паливозаправник Іл-78 ВПС Пакистану

Раніше також повідомлялося, що за результатами цієї важливої угоди очікується укласти наступний пакет контрактів на капітальний ремонт ще двох літаків заправників Іл-78 ВПС Пакистану.

Читайте також: "Укрспецекспорт" розкрив дані щодо своєї діяльності (фото)