xcounter
#

Коли механік-водій Т-90М буквально "горить" на роботі: ЗСУ уразили ще один російський "Прорив" (відео)

7723
Т-90М "Прорив", фото ілюстративне
Т-90М "Прорив", фото ілюстративне

ЗСУ ефектно уразили ще один танк Т-90М "Прорив" російського окупаційного війська

Командир 3-ої окремої штурмової бригади Андрій Білецький у своєму каналі у Telegram оприлюднив відео ураження чергового російського "новітнього" танка Т-90М "Прорив", який вполювали бійці бригади спільно з суміжними підрозділами.

На кадрах нижче — робота підрозділу аеророзвідки "Крила" 3-ої ОШБр, операторів FPV-дрона з групи "Очі" 120-го окремого розвідувального батальйону, а також артилеристів 26-ї окремої артилерійської бригади.

Читайте також: Як FPV-дрони розстріляли Т-90М окупантів, які кинули його посеред дороги

Від першого удару постраждав механік-водій танка — командиру та навіднику машини вдалося, судячи з усього, вилізти з машини неушкодженими, водночас мехвод від пострілу загорівся, втік з танка і, в паніці "намотавши" декілька кіл ліг на землю, де його намагався загасити інший член екіпажу.

Т-90М
Коли "згорів на роботі" у прямому сенсі, мехвод Т-90М після ураження танка

Водночас українські військові довели справу до кінця — від другого удару відбулося загоряння башти машини, яка тепер як мінімум відправиться на ремонт або на металобрухт, якщо, звичайно, росіяни зможуть дістатися свого танка Т-90М та витягнути його з поля бою.

Т-90М
Башта Т-90М після удару українських військових

Щодо долі екіпажу — то ймовірно його вдалося евакуювати, бо на кадрах можна побачити машину, яка тікає з місця ураження російського "Прорива".

Загалом останнім часом російські Т-90М доволі часто стають цілями для Сил оборони України — наприклад, сьогодні, 25 липня, кадри ураження російського "Прорива" також демонстрували у зведеній тактичній групі "Адам".

Українському оператору FPV-дрона вдалося наздогнати російську машину і влучити у корму танка, що насправді не так вже й просто, враховуючи специфіку роботи з такими безпілотниками.

Читайте також: Знищення "у трьох актах" або як ЗСУ утилізували ще один російський Т-90М "Прорыв" (відео)