xcounter
#

Безпілотник ACS-3M розширить географію польотів: "Скаетон" готується до виходу на ринок Європи

2493
Безпілотник ACS-3M від "Скаетон"
Безпілотник ACS-3M від "Скаетон"

У світі наразі шалений попит на різні безпілотні авіаційні комплекси, тож виробники готові запропонувати різні системи під вимоги замовника

Компанія "Скаетон" готується до виходу на ринок Європи з власним безпілотником ACS-3M. Про це Defense Express розповів комерційний директор ТОВ "Авіаційна виробнича компанія "Скаетон" Роман Княженко.

ACS-3M Безпілотник
У "Скаетон" впевнені, що безпілотник ACS-3M може скласти гідну конкуренцію в Європі

Як стверджує комерційний директор компанії, для того, щоб мати можливість брати участь у тендерах в країнах Європи, необхідно пройти низку етапів сертифікації – власне літального апарату, систем зв’язку та інших систем, після чого можна буде проводити реальні випробування.

Читайте також: ​АCS-3 від Skyeton: на що здатний унікальний український БПЛА (відео)
Raybird-3 безпілотник
Цивільна версія БПЛА ACS-3M – Raybird-3 – встановила рекорд України за тривалістю безперервного перебування у повітрі.

"Ми зацікавлені у тому, щоб вийти на ринок Європи, тому наразі проходимо сертифікацію нашого безпілотного комплексу. Це досить дорого, довго, але це того варте. Тому що в Європі наразі шалений, просто якийсь фантастичний попит на системи, які можуть довго літати та закривати великі території", – зазначає Княженко.

Водночас основними клієнтами компанії "Скаетон" за кордоном наразі є країни Близького Сходу, Африки та Азії.

Як раніше розповідав Defense Express, безпілотник ACS-3M від компанії "Скаетон" здатен ефективно виконувати бойові задачі в умовах дії ворожих засобів радіоелектронної боротьби, а також "не боїться" ворожих ПЗРК та таких систем, як ЗРК "Бук" чи С-300.

Читайте також: Безпілотний комплекс Raybird-3 компанії "Скаетон" встановив національний рекорд