xcounter
#

"Українська бронетехніка" стала дилером наземних дронів від еміратської компанії Milanion

3088
Презентація наземного дрона AGEMA 8x8 під час виставки "Зброя та безпека-2021" у Києві
Презентація наземного дрона AGEMA 8x8 під час виставки "Зброя та безпека-2021" у Києві

Колісні безпілотники AGEMA 8x8 від Milanion можна буде використовувати і на полі бою, і для виконання гуманітарних місій

Компанія Milanion з Об’єднаних Арабських Еміратів та вітчизняна оборонна компанія "Українська бронетехніка" уклали Меморандум про співпрацю.

За цим Меморандумом, "Українська бронетехніка" стала дилером наземних безпілотних апаратів AGEMA 8x8 виробництва Milanion, пише Bloomberg.

Читайте також: Baykar хоче створити в Україні науково-дослідницький центр: чим має допомогти держава

Ілюстративне фото, що демонструє весь спектр можливостей системи AGEMA 8x8 від Milanion

Видання зазначає, що Milanion має амбіцію зайняти вагому частину на ринку роботизованих систем у Східній Європі.

"Україна є важливим ринком для Milanion. Ми уже успішно співпрацювали із "Українською бронетехнікою", та могли переконатись, що вони мають достатні можливості, авторитет та гнучкість дій, які дозволяють адаптуватись до будь-яких змін на ринку", - передає Bloomberg слова генерального директора Milanion Давіндера Догра.

AGEMA 8x8 має таку систему управління, що дозволяє діяти автономно та обходитись без команд оператора

“Milanion – відомий глобальний постачальник високотехнологічних рішень в сфері безпеки і оборони. В партнерстві ми бачимо додаткові можливості для розвитку бізнесу та розширення портфоліо. Це дозволяє пропонувати українській армії новітні рішення ”, -

передає прес-служба

компанії "Українська бронетехніка" свого генерального директора Владислава Белбаса.

Вперше презентація системи AGEMA 8x8 відбулась на виставці IDEX 2021 в лютому цього року, в ОАЕ

Презентація в Україні роботизованої системи AGEMA 8x8 від Milanion,

як писав Defense Express

, відбулась під час виставки "Зброя та Безпека-2021", що відбувалась із 18 по 21 червня цього року.

Ми також писали про характеристики цієї системи. AGEMA 8x8 розрахована на виконання різного роду місій: логістична підтримка, ведення розвідки, евакуація поранених з поля бою, запуск своїх БПЛА або ж боротьба з ворожими дронами, забезпечення стільникового зв’язку, виконання інших гуманітарних функцій.

Поєднання малої маси та потужної силової установки забезпечила системі AGEMA 8x8 унікальні характеристики

Для надійного роду виконання такого роду задач роботизована платформа AGEMA 8x8 оснащена й відповідною системою зв’язку C2 Pro, яка забезпечує управління не тільки шасі, але й також – встановленим на нього корисним навантаженням.

Маса AGEMA 8x8 складає всього 602 кілограми. Потужність двигуна – 40 кінських сил, які дають 622 кілограми вантажопідйомності на суші, 330 кілограмів вантажопідйомності на воді та 544 кілограми буксирувальної здатності.

Максимальна швидкість руху наземного дрона AGEMA 8x8 по суші складає 29 кілометрів на годину, по воді – 5 кілометрів на годину
Читайте також: "Нептун" не лишиться без "очей": нові українські загоризонтні РЛС "Мінерал-У" для ЗСУ майже готові (відео)