xcounter
#

Олександр Носов йде з посади заступника міністра оборони України

1505
Олександр Носов пробув заступником Міністра оборони приблизно 5 місяців
Олександр Носов пробув заступником Міністра оборони приблизно 5 місяців

Олександр Носов звільняється за власним бажанням, заявлена причина - проблеми зі здоров'ям

Кабінет міністрів 24 листопада 2021 року ухвалив розпорядження №1491-р про звільнення Олександра Носова з посади заступника міністра оборони України за власним бажанням. Текст розпорядження уже з'явився на Урядовому порталі.

Свою відставку з поста заступника міністра оборони Олександр Носов підтвердив публічно, дописом на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Велика чистка: Верховна Рада звільнила очільників Міноборони та Мінстратегпрому та ще трьох міністерств

В своєму дописі на сторінці у Facebook Носов зокрема відтворив текст своєї заяви про звільнення за власним бажанням, яку подав на ім'я прем'єр-міністра Дениса Шмигаля 22 листопада цього року - "у зв’язку з погіршенням стану здоров’я та, як наслідок, зниженням якості виконання посадових обов’язків, прошу Вас звільнити мене з посади заступника Міністра оборони України за власним бажанням".

Нагадаємо, у травні цього року Олександр Носов був призначений (указом №209) членом Наглядової Ради ДК "Укроборонпром", а вже 16 серпня 2021 року зайняв посаду в оборонному відомстві.

Олександр Носов
На посаді заступника міністра оборони України Носов курував зокрема напрямок переозброєння Збройних Сил України

Серед досягнень рідного Міністерства, за часів його праці, він вказує налагодження процесу оборонних закупівель, розвинення партнерства з низкою міжнародних країн, налагодження повного взаєморозуміння між Міноборони та Генштабом ЗСУ, Мінстратегпромом й ДК "Укроборонпром".

Читайте також: Про суб’єктивне переозброєння українського війська та хто погрожує заступнику Міністра оборони