xcounter
#

ЛРЗ "Мотор" передав ЗСУ партію відновлених реактивних двигунів для винищувачів МіГ-29 та Су-27

3035
На ЛРЗ "Мотор" ремонтують реактивні двигуни АЛ-31Ф та РД-33 для винищувачів МіГ-29 та Су-27
На ЛРЗ "Мотор" ремонтують реактивні двигуни АЛ-31Ф та РД-33 для винищувачів МіГ-29 та Су-27

Турбореактивні двоконтурні двигуни з форсажною камерою АЛ-31Ф та РД-33 були відремонтовані в рамках замовлення від Міністерства оборони України

ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" (входить до складу ДК "Укроборонпром") достроково відвантажило партію авіаційних двигунів АЛ-31Ф та РД-33 для бойових літаків СУ-27 та МіГ-29 Повітряних сил ЗС України.

Як повідомила прес-служба держпідприємства, відновлювальні роботи над ТРДДФ для бойових літаків українського війська проводились в рамках виконання державного оборонного замовлення за контрактом з Міністерством оборони України.

Читайте також: ЛРЗ "Мотор" освоїв виробництво вже понад 6 000 позицій комплектуючих для літаків

"Всі зобов'язання перед МО України у 2021 році виконано повністю і з високою якістю. ДП "ЛРЗ "Мотор" готове і надалі виконувати завдання за призначенням, в значно більших обсягах відремонтованої продукції, для забезпечення обороноздатності Батьківщини", - наголосили в прес-службі держпідприємства.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на ДП ЛРЗ "Мотор"

Нагадаємо, під час візиту на ЛРЗ "Мотор" Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля наприкінці жовтня цього року стало відомо, що цьогоріч підприємство виконало капітальний ремонт та передало вітчизняному замовнику 18 авіадвигунів й на сьогодні працює над іноземним замовленням.

ТРДДФ РД-33 та АЛ-31Ф
ТРДДФ РД-33 (ліворуч) та АЛ-31Ф (праворуч) для винищувачів МіГ-29 та Су-27

Водночас зазначалось, що завод готовий додатково на цей рік взяти на ремонт ще вісім турбореактивних авіаційних двигунів для винищувачів типу РД-33 та АЛ-31Ф.

Читайте також: ПС ЗСУ збираються відремонтувати два навчально-бойових Су-27