xcounter
#

ЗСУ відпрацювали, як знищувати із ПТРК NLAW бронетехніку ворога під час вуличних боїв

9594
Оператор NLAW готується стріляти по бронетехніці противника, фото - прес-служба Командування Сухопутних військ
Оператор NLAW готується стріляти по бронетехніці противника, фото - прес-служба Командування Сухопутних військ

Щоб підготувати вправного оператора ракетного комплексу NLAW, потрібно не більше тижня

Військовослужбовці Збройних Сил України проходять інтенсивну підготовку до застосування протитанкових ракетних комплексів NLAW. Після трьох днів інтенсивної теоретичної підготовки наші військові відпрацювали практичні дії по застосуванню ПТРК NLAW.

Навчання відбувались на тренувальному комплексі "Бій у місті" Яворівського полігону, він же – 184 Навчальний центр Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це повідомляє прес-служба Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України.

Читайте також: ЗСУ поблизу кордону з Білоруссю провели стрільби із ПЗРК, "Тунгуски" та "Стріла-10"
Оператори NLAW готується зайняти укриття в будівлі для стрільби по бронетехніці противника, фото - прес-служба Командування Сухопутних військ

Defense Express до цього розповідав, що 25 січня цього року стартував курс підготовки фахівців для застосування ПТРК NLAW, що відбувається на базі того ж 184 Навчального центру. І що мета цього курсу – в першу чергу навчити декілька десятків військовослужбовців, що вмітимуть не тільки самі стріляти із NLAW, але й інших навчати стрільбі із цього ПТРК.

Уже на п’ятницю 28 січня прес-служба Командування Сухопутних військ анонсувала, що відбудуться "випускні" стрільби по курсу підготовки операторів NLAW. З цього випливає - щоб підготувати вправного оператора комплексу NLAW, потрібно не більше тижня.

Колонна бронетехніки "умовного противника", яку мали знищити оператори NLAW, фото - прес-служба Командування Сухопутних військ
Читайте також: Україна отримає від Чехії понад 4000 снарядів калібром 152-мм