xcounter
#

ЗСУ нарощують темпи ліквідації командування армії РФ: комдив, начальники штабів та заступники

22849
ЗСУ нарощують темпи ліквідації командування армії РФ: комдив, начальники штабів та заступники

Рашиські командири після високоточної "бавовни" навипередки поспішають на концерт до Кобзона

За останні декілька днів Збройні Сили України почали справжнє, а головне - результативне полювання на командування армії РФ. Мова йде про знищення, зокрема, всього командування 20-ої мотострілецької дивізії армії РФ, ліквідацію начальника штаба 22-го армійського корпусу та декількох офіцерів рангом нижче.

Зокрема у результаті удару по Новій Каховці у повітря злетів не тільки склад з боєприпасами та рембаза, а й штаб, схоже, з усім керівництвом 20-ої гвардійської мотострілецької дивізії. Зокрема Збройні Сили України офіційно підтвердили, що ліквідовані:

Читайте також: Іспанія "відкрита до перемовин" про поставку Україні Leopard 2, але натомість хоче грошей від ЄС
  • командир 20-ої мотострілецької дивізії ЗС РФ, полковник Алексій Горобець
  • заступник командира 20-ої мотострілецької дивізії ЗС РФ, полковник Канат Мукатов
  • заступник командира 20-ої мотострілецької дивізії за військово-політичної роботи, полковник Алексей Аврамченко (колаборант, колишній заступник командира з виховної роботи у в/ч А-1668 ЗСУ).

Також раніше було повідомлено про знищення начальника штаба 20-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ, полковника Сергія Кенса.

Водночас залишається непідтвердженою ліквідація начальника штаба 22-го армійського корпуса ВС РФ (в/ч 73954, Сімферополь) генерал-майора Артьома Насбуліна. Існує інформація, що його було поранено під час удару по об'єкту у Херсонські області.

Також поки залишається без підтвердження знищення полковника Росгвардії Александра Нечипуренка під час удару по казармах рашистів у Херсоні.

Проте підтверджено ліквідацію полковника Сергія Кузьмінова, заступника з тилу командира 106-ої повітрянодесантної дивізії ЗС РФ.

І це лише відомі публічні випадки. І кожна ця втрата, на практиці, призводить до значної втрати керованості підрозділів армії РФ. А враховуючи те, що кількість таких систем, як HIMARS невпинно зростає, то портали у пекло для рашиських командирів будуть відриватися на постійній основі.

Читайте також: SMArt 155 у дії: використання високоточних боєприпасів для знищення рашистів набуває масовості (відео)
ТЕГИ Війна