xcounter
#

Зі "Стугни" по піхоті в укритті: протитанкісти ЗСУ покарали рашистів за розхлябаність (відео)

43539
Зі "Стугни" по піхоті в укритті: протитанкісти ЗСУ покарали рашистів за розхлябаність (відео)

"Стугна-П" нищила танки, БМП, БТРи та навіть Ка-52 ворога, тепер вона карає рашиську піхоту в укріпленнях

Бійці 58-ої окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського показали, як покарали рашистів за вкрай недбале відношення та фактичну розхлябаність на полі бою.

На відео добре можливо роздивитись, як вісім окупантів у повний зріст бредуть собі на позицію та займають бліндаж. Після уточнення, що це точно ворог, влучним пострілом з ПТРК "Стугна-П" укріплена точка противника знищується настілки вдало, що здетонував боєкомплект, який був розміщений у бліндажі.

Читайте також: СБУ затримала провідного інженера-конструктора ДП "Антонов", який агітував за "русскій мір"

Причину такої дивної поведінки окупантів можливо пояснити тим, що дальність від позицій українських військ, орієнтовно складає понад 4 км. Про це говорить вкрай довгий політ ракети майже на максимальну дальність.

Також вкрай цікавий момент, що "Стугна-П" пробачила оператору доволі грубу помилку, коли той почав різко смикати джойстик керування ще до стабільного "встрілювання" ракети у лазерну тропу.

Але ракета все одно змогла підхопити управління. Зазначимо, насправді ракета "Стугни" може виконувати дійсно вкрай несподівані речі, наприклад, різкі маневри для знищення цілей, які йдуть зі значною кутовою швидкістю.

Читайте також: Як ЗСУ звільняли Давидів Брід на Херсонщині: нищівний снайперський вогонь з американських M777 (відео)