xcounter
#

ЖБТЗ передав ЗСУ ще одну партію модернізованих БМП-2

Відремонтована та модернізована на ЖБТЗ БМП-2 ЗСУ
Відремонтована та модернізована на ЖБТЗ БМП-2 ЗСУ
2659

Бойові машини пройшли на держпідприємстві капітальне відновлення всіх систем та модернізацію

В рамках Державного оборонного замовлення на 2020 рік ДП "Житомирський бронетанковий завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") відвантажило Міноборони чергову партію відновлених БМП-2.

"Ми не лише відремонтували, а й модернізували ці БМП-2 за рахунок новітніх засобів навігації, оптичних приладів та прицілів, що дало змогу продовжити та покращити ресурсні показники бойових машин. Напередодні Дня захисника України бойові машини передано нашим військовим", – повідомив директор Житомирського бронетанкового заводу Олексій Жуковець.

Читайте також: Підприємства "Укроборонпром" за 3 квартали 2020 року надали послуг на 21,8 млрд гривень
БМП ЗСУ
Стан БМП, що доставляють на державне підприємство для відновлення

Відзначається, що бойові машини піхоти пройшли регламентний ремонт та відновили боєздатність усіх систем та агрегатів, що було підтверджено циклом заводських та приймально-здавальних випробувань.

БМП-2 ЗСУ
БМП-2 після відновлення на ЖБТЗ

Як вже раніше повідомляв Defense Express, наприкінці серпня цього року, ЖБТЗ відвантажив Збройним силам Українипонад два десятки БМП-1 та близько десятка відновлених БМП-2, що були відремонтовані та модернізовані в рамках ДОЗ – 2020.

БМП-2 ЗСУ
Відновлені на ЖБТЗ та передані в серпні 2020 року БМП

Крім того, найближчим часом очікується передача Міноборони 26 одиниць БМП-1АК, яки в середині серпня ц.р. були конфісковані в польської компанії Wtórplast S.A.

Читайте також: Це не зрада, це перемога: "Укроборонпром" відреагував на інформацію щодо закупівлі "Барс-8ММК"