xcounter
#

Завод імені Малишева передав ЗСУ партію модернізованих БМ "Булат" (фото)

1121
Модернізований на ДП "Завод імені В.О. Малишева" танк БМ "Булат"
Модернізований на ДП "Завод імені В.О. Малишева" танк БМ "Булат"

Оновлені танки пройшли на державному підприємстві модернізацію подібну до Т-64 зразка 2017 року

Згідно з повідомленням прес-служби ДК "Укроборонпром", до складу якого входить ДП "Завод імені В.О. Малишева", відвантажена партія з двох танків є "черговою", проте не уточнюється загальна кількість замовлених Міноборони машин та строки дії цього контракту.

Проте повідомляється, що робітниками ЗТМ "станом на липень 2020 року 50% державного контракту виконано… з дотриманням обумовлених строків".

Читайте також: На модернізацію одного танку Т-64 у версію "Краб" ХКБМ хоче 5 років
БМ

"Ми не лише провели заводський ремонт машин за технічним станом, але й встановили сучасне обладнання з покращеними характеристиками. Завдяки новій радіостанції та сучасним засобам навігації наші військові зможуть зручніше і оперативніше здійснювати координацію дій і зв’язок між екіпажем та командуванням. Сучасні прилади прицілювання та спостереження дадуть змогу краще контролювати ситуацію, зокрема, в нічний час доби", – відзначив генеральний директор ДП "Завод імені В.О. Малишева" Василь Крилас.

БМ

Таким чином, можна припустити, що оновлені БМ "Булат" пройшли модернізацію схожу на ту, що проходять старі Т-64 Збройних сил (тобто Т-64 зразка 2017 року) на інших підприємствах Концерну - ХБТЗ та ЛБТЗ.

Перед передачею представникам Міноборони оновлені "Булати" пройшли обов'язкові приймально-здавальні випробування на полігоні.

Т-64 зразка 2017 року
Партія модернізованих на ЛБТЗ танків Т-64 зразка 2017 року для ЗСУ передана ЗСУ у липні цього року

"Зокрема, бойові машини здолали відстань у 100 кілометрів, продемонструвавши відмінну роботу під час руху, показали гідні результати стрільб та інших полігонних тестувань", - повідомили у прес-службі Концерну.

Читайте також: ЗСУ отримали вже понад 200 модернізованих танків Т-64 зразка 2017 року