xcounter
#

Залужний привітав із новорічними святами та "засвітив" найочікуваніший ЗРК

16481
Залужний привітав із новорічними святами та "засвітив" найочікуваніший ЗРК

Чи можливо це вважати "спойлером" того, що цей ЗРК​ у рази ближчий ніж офіційно оголошено - залишаємо на розсуд читачів

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний привітав всіх хто разом протистоїть світовому злу з Новим Роком і Різдвом Христовим.

Саме привітання було оформлено прес-службою кадрами з боями Силами Оборони України, а починається з циферблата годинника, яке перетворюється на екран РЛС радянського зенітного ракетного комплексу.

Читайте також: У Кореї модернізують F-15K за 2,73 млрд доларів попри F-35 та KF-21

Завершується ж відео ще одним екраном РЛС. І в ньому цілком вгадується один з найочікуваніших зразків ЗРК, які має отримати Україна - Patriot. При цьому офіційно лише на навчання має піти декілька місяців, а набуття бойової готовності може цілком зайняти пів року.

рлс patriot

Саме такий вигляд має екран цього зенітного ракетного комплексу, на якому розмітка сектора огляду РЛС. Також добре видно кнопки з англійськими написами. А "ізолента", яка розміщена на екрані прикриває службову інформацію.

Звісно вкрай необачно робити будь-які припущення через декілька кадрів, які могли стати результатом не "задуму", а монтажу відповідного відеоряду. Але й можливо просто сподіватися на приємні сюрпризи у новорічні свята.

Читайте також: Т-90М "Прорив" віддали "вагнерівцям", які застосовують його як САУ, замотали приціл дротом та не користуються штатним зв'язком