xcounter
#

Вибуховий майстер-клас від артилерії ЗСУ: підрив складу боєприпасів рашистів за три постріли (відео)

45067
Вибуховий майстер-клас від артилерії ЗСУ: підрив складу боєприпасів рашистів за три постріли (відео)

Українські гармаші продовжують показувати справжній майстер-клас зі знищення окупантів

Бійці 45-ої окремої артилерійської бригади Збройних Сил України показали справжній майстер-клас з ліквідації ворога. Ціллю став склад боєприпасів для знищення якого знадобилось лише три постріли. Щоправда, за кадром цієї хірургічної роботи залишилась майстерна робота розвідки, яка і помітила цей важливий об'єкт.

"Розвідкою бригади встановлено місце розташування ворожого складу з боєприпасами. Проведеною дорозвідкою з повітря підтверджено постійне перебування в районі складу вантажних автомобілів ворога та під’їзд до складу ворожої бронетехніки. Внаслідок вмілого корегування склад вражено", - йдеться у дописі.

Читайте також: Нагорода за впертість: рашисти на БМП-3 вирішили проїхатись мінним полем

На самому відео артилеристи зробили позначки класичного прийому під назвою "вилка", коли коригування вогню проводиться за допомогою пострілів з перельотом та недольотом до цілі. В цьому випадку третій постріл вже призвів до прямого влучення у ціль. А дрон, який слугував для коригування вогню, зафіксував цю професійну роботу та подальшу детонацію боєкомплекту.

З огляду на все мова йде про епізод, який був згаданий у зведенні Генерального штабу склад боєприпасів під Ізюмом. На те, що 45-а окрема артилерійська бригада працює саме на цьому напрямі вказує і ще одне відео від її бійців.

Читайте також: Стало відомо, яка ще країна-член НАТО готова постачати ЗСУ новітні САУ "натівського" калібру