xcounter
#

"Укроборонпром" підписав з НТУУ "КПІ" договір про започаткування Школи майбутніх інженерів-конструкторів

1089
Підписання Угоди про співробітництво між ДК "Укроборонпром" та Київським політехнічним інститутом імені Ігоря Сікорського
Підписання Угоди про співробітництво між ДК "Укроборонпром" та Київським політехнічним інститутом імені Ігоря Сікорського

Угода була підписана в рамках виконання доручення Президента України про створення та запуск програми підготовки інженерів-конструкторів підприємства "Антонов"

Нагадаємо, відповідне доручення, щодо створення та запуску протягом трьох місяців спеціальної програми підготовки інженерів-конструкторів ім. О. К. Антонова Володимир Зеленський дав 7 лютого 2020 року (в день народження видатного авіаконструктора).

Зокрема відзначалося, що Концерн (до якого входить ДП "Антонов"), спільно з Міністерством освіти і науки та НТУУ "КПІ" мають запустити цю програму, а Уряд України розробити стимули, "щоб талановиті молоді інженери могли й далі прославляти Україну на весь світ".

Читайте також: ХДАВП показало стан літаків котрі можуть у 2021 році замовити ЗСУ (відео)

Як повідомили у прес-службі ДК "Укроборонпром", підписаний у середу, 17 лютого 2020 року, договір про співробітництво з Київським політехнічним інститутом імені Ігоря Сікорського передбачає, зокрема, запуск Школи професійного розвитку інженерів-конструкторів та програми підготовки інженерів-конструкторів.

Укроборонпром

Згідно з оприлюдненими планами, навчальний курс Школи має бути побудований на таких дисциплінах, як системна інженерія, системний аналіз, інноваційний розвиток підприємства та управління інноваційними проєктами.

Укроборонпром

"Сьогодні ми підписуємо договір, який започатковує Школу професійного розвитку інженерів-конструкторів. Цей курс буде враховувати новітні тенденції й тренди в науково-технічному розвитку, в інноваційних розробках, які є у світі, з тим, щоб оборонно-промисловий комплекс України ставав більш конкурентоздатним", – наголосив очільник держконцерну Юрій Гусєв.

Ан-178
Стапель для складання першого фюзеляжу транспортного літака Ан-178 для Міноборони на початок лютого 2021 року
Ректор вишу Михайло Згуровський, своєю чергою, відзначив, що це честь і обов’язок для НТУУ "КПІ" зробити свій внесок у підвищення рівня конструкторського складу оборонних підприємств України.
Читайте також: ХДАВП показало стан літаків котрі можуть у 2021 році замовити ЗСУ (відео)